BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporG.Saray'dan F.Bahçe'ye taş----

G.Saray'dan F.Bahçe'ye taş

G.Saray'dan F.Bahçe'ye taş
30 Aralık 2014 - 10:17 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ile Başkan Yardımcısı Hamdi Yasaman, GS TV'ye açıklamalarda bulundu

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ile Başkan yardımcısı Hamdi Yasaman, Galatasaraylılar Cemiyeti'nde düzenlenen yeni yıl programında GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Duygun Yarsuvat'ın açıklamaları şöyle:

"2015 güzel bir yıl olacak. Şampiyon olacağımızı tahmin ediyorum. Bugün burada hep birlikte olmak istedik. Birlikteliğimizi güçlendirmek için bunlar devam edecek."

"Derbide takıma güveniyoruz"

"Yoğun bir çalışmamız var. 31 Aralık'ı geçtiğimiz zaman önümüz daha net olacak. Beşiktaş ile her zamanki gibi futbol maçı oynayacağız. Bir oyuncularımıza, hocamıza ve yöneticilerimize güveniyoruz. Sonuç iyi olacak diye düşünüyoruz. Ama kötü de olsa yolumuza devam edeceğiz."

HAMDİ YASAMAN: "2015 GALATASARAY'IN YILI OLSUN"

Düzenlenen gecede Duygun Yarsuvat'tan sonra GS TV'ye konuşan Başkan Yardımcısı Hamdi Yasaman yeni yılda başarı dileklerinde bulundu.

Hamdi Yasaman'ın açıklamaları ise şöyle:

"2015 Galatasaray'ın 110. kuruluş yıldönümü. İnşallah bu yılı da şampiyonluklarla taçlandıracağız. Ülkemiz ve takımımız için iyi bir yıl olsun. Galatasaray yalnızca futbolda değil, diğer branşlarda da başarılı olur umarım. Düşüncemiz bu."

"Şu anda ligin en formda iki takımı karşılaşacak"

"Beşiktaş maçı için şu anda ligin en formda iki takımı karşılaşacak. Güzel bir maç olacak. Kim iyi oynarsa o kazanacak. Her ihtimal olur. Hava da soğuk olacaktır. Zor bir stadyum biliyorsunuz. Güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)