BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporG.Saray'da büyük cezalar yolda----

G.Saray'da büyük cezalar yolda

G.Saray'da büyük cezalar yolda
03 Aralık 2013 - 09:28 www.finansgundem.com

Yönetim, ‘kader’ sınavı olan Juventus maçı sonrası oluşacak tabloya göre futbolculara ağır cezalar kesebilir

Cimbom’da üst üste gelen başarısız sonuçlar nedeniyle radikal kararlar almaya hazırlanan yönetim, devre arasında büyük bir temizlik operasyonuna girişecek. Juventus maçı öncesinde ve sonrasındaki tabloya göre de futbolcuların ağır para cezalarına çarptırılmasının, hatta kadro dışı kalmalarının bile gündeme geleceği öğrenildi. Son olarak Kasımpaşa maçında sahada birbiriyle kavga eden Melo ve Sabri’nin görüntülerinden rahatsız olan başkan Ünal Aysal’ın, Mancini’nin bu konudaki olumlu açıklamalarına karşın, kurmaylarına talimat vererek “Gereken ceza neyse verilsin” dediği belirtildi.

FORMSUZLAR ARAŞTIRILIYOR
Melo’nun takım kaptanına karşı gelmesinin büyük bir saygısızlık örneği olduğu ve gereken cezanın verilmemesi halinde kaptanlık makamının zarar göreceğini ifade eden bazı yöneticilerin de başkana destek verdikleri belirtildi. Takımdaki formsuzlukların nedenlerini de araştırmaya başlayan yönetimin, özel hayatına dikkat etmeyen bazı isimleri kadro dışı bırakmaya kadar ağır cezalara çarptırmaya hazırlandığı da kaydedildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)