BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'G.Saray, TFF’yi elinde oynatıyor'----

'G.Saray, TFF’yi elinde oynatıyor'

'G.Saray, TFF’yi elinde oynatıyor'
23 Şubat 2013 - 09:43 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın BATE Borisov maçı sonrasındaki isyanının sebepleri ortaya çıktı

Kocaman ve kurmayları Galatasaray’ın Futbol Federasyonu’nu eline geçirdiklerini, istedikleri gibi at koşturduklarını iddia ederek, “Her şey delilli ve ispatlı. Tek tarafın istedikleri olur mu? Milli maçlardan dönüşlerde bile ayrıcalık Galatasaray’a tanınıyor. Hatta son olarak öğrendiğimize göre de milli maç dönüşünde Mersin maçının 16.30’a aldırtanlar da Galatasaraylılarmış. ‘Bizim oyuncularımız yorgun’ diyerek bizim maçımızı 16.30’a aldırtmışlar. Bu gücü nereden buluyorlar? Bu iltimas nereden ve nasıl geliyor? Alttan alttan çalışıp her istediklerini yaptırıyorlar. Normalde adalet mi bu? G.Saray, TFF’yi elinde oynatıyor. Biz perşembe günü UEFA Kupası oynuyoruz, onlar çarşamba Şampiyonlar Ligi oynuyor ve maçları pazartesiye verilmiyor. Asıl onların pazar bizim pazartesi oynamamız lazım. 10-11 güne 4-5 maç oynayan takım biziz. Bu nasıl adalet? Bu gücü Galatasaray nasıl buluyor ve nasıl müsaade ediliyor. Bizim futbolcularımız da ekmek parası kazanıyor” diye isyan ettikleri öğrenildi.
‘AYKUT HOCA KONUŞTU OLUYOR’
Fenerbahçe teknik heyeti ayrıca, “Bu kadar ayrımcılık olmaz. Yönetimimizin bu konu üzerinde gücünü hissettirmesi lazım. Her milli ve Avrupa kupası maçı sonrası hep bizim aleyhimize Galatasaray’ın lehine oluyor. Bunun bir şekilde önüne geçilebilmesi ve artık Galatasaray’ın Futbol Federasyonu üzerindeki etkisine ‘dur’ denilmesi gerekiyor. Biz bir şey söylediğimiz zaman ‘Aykut Hoca çok konuşuyor’ diyorlar” ifadesini kullandılar.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)