BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGS taraftarına müjde----

GS taraftarına müjde

GS taraftarına müjde
21 Ağustos 2013 - 15:51 www.finansgundem.com

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Galatasaray taraftarı Bursaspor maçını tribünden izleyebilecek

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarda İstanbul takımları arasındaki derbi mücadelelerinde uygulanan 'deplasman yasağına' karşı olduğunu belirtmişti.
Ancak bu açıklamalara rağmen Ağustos ayında İstanbul Valiliği'nde yapılan ve Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş temsilcilerinin de katıldığı İl Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda yasağın sürmesi yönünde karar alınmıştı. Ayrıca karar uyarınca Trabzonspor ve Bursaspor kulüpleri de İstanbul'da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yapacakları maçlara taraftar getiremiyor.Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarda İstanbul takımları arasındaki derbi mücadelelerinde uygulanan 'deplasman yasağına' karşı olduğunu belirtmişti.
Ancak bu açıklamalara rağmen Ağustos ayında İstanbul Valiliği'nde yapılan ve Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş temsilcilerinin de katıldığı İl Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda yasağın sürmesi yönünde karar alınmıştı.  Ayrıca karar uyarınca Trabzonspor ve Bursaspor kulüpleri de, İstanbul'da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yapacakları maçlara taraftar getiremiyor.
"Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, Trabzon ve Bursa'ya taraftar götürüp götürmeyeceğine ise bu illerin güvenlik kurulları karar verecek" denmişti. Şimdi Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararla Galatasaray taraftarı, maçı tribünden izleyebilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)