BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGref: Rusya petrol piyasasında şoka hazır olmalı----

Gref: Rusya petrol piyasasında şoka hazır olmalı

Gref: Rusya petrol piyasasında şoka hazır olmalı
16 Eylül 2019 - 09:52 www.finansgundem.com

Rusya’nın en büyük kamu bankası Sberbank’ın patronu German Gref, ülkesinin ilerleyen dönemde küresel petrol piyasasında "şok etkisi" yaratabilecek gelişmelere hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.

Moskova Finans Forumu’nda konuşan eski Ekonomi Bakanı Gref, “Kanımca, ham madde şoku ileride bizi bekliyor. Dünyada petrol tüketiminin azalması ve petrol arzının kontrolsüzce artması bu şoka yol açabilir. Bu durumda petrol varil fiyatı 40 doların altına düşebilir” tahmininde bulundu.

Rusya’nın henüz bu tür riskleri kaldırabilecek durumda olmadığının altını çizen Gref, “Ekonominin çeşitlendirilmesi konusu, en az bugün var olan sorunlar kadar önemli” dedi.

Başkan Putin’in bu konuda gerekli reformların hayata geçirilmesini sağlayacağına inandığını belirten bankacı, “Krizlere hazırlıklıyız’ sözü beni korkutuyor. Dünkü krize hazır olurken, gelmekte olan krizi atlamamalıyız” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)