BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGözler Fenerbahçe taraftarında----

Gözler Fenerbahçe taraftarında

Gözler Fenerbahçe taraftarında
04 Nisan 2013 - 19:34 www.finansgundem.com

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe, çeyrek finalin ilk maçına bu akşam Lazio karşısında çıkıyor

Zorlu mücadele öncesinde sarı lacivertlilerin ilk 11'i de büyük ölçüde şekillendi. Fenerbahçe'de forma giyip giyimeyeceği en çok merak edilen isim milli takımda sakatlanan Salih Uçan... Alınan bilgilere göre, Salih Uçan oynayabilecek durumda olmasına rağmen tedbir amaçlı olarak maça yedek kulübesinde başlayacak.
Sarı lacivertlilerin muhtemel 11'i şöyle:
Volkan - Gökhan Gönül - Bekir - Yobo - Ziegler - Mehmet Topal - Meireles - Cristian - Kuyt - Sow - Webo
TRİBÜNLERDEN SÜRPRİZ TEAHÜRAT
Avrupa kupalarında ilk yarı finalini arayan sarı lacivertlilerin, İtalyan temsilcisi ile oynayacağı karşılaşma saat 22.05’te başlayacak ve Star’dan canlı yayınlanacak. Avrupa’da 2 maç sonra seyircisi ile buluşacak olan temsilcimizin tek hedefi, rövanş için avantajlı bir skor elde etmek. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk kez çeyrek final oynayacak Fenerbahçe, saha avantajını iyi kullanarak, haftaya İtalya’da seyircisiz yapılacak karşılaşmaya kendinden emin gitmek istiyor.
İki maç sonra seyircisine kavuşan sarı lacivertli futbolcuları tribünlerden bir de sürpriz bekliyor olacak.
Sarı lacivertli taraftarlar Lazio mücadelesinde hep bir ağızdan yeni hazırladıkları tezahüratı seslendirecek. Tezahürat dışında tribünlerden küçük çaplı koreografiler yapması da bekleniyor.
FENERBAHÇE YÖNETİMİNDEN, LAZIO YÖNETİCİLERİ VE UEFA TEMSİLCİLERİNE YEMEK
Fenerbahçe kulübü yönetimi, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında bu akşam karşılaşacakları Lazio’nun yöneticileri ve UEFA temsilcilerine yemek verdi.
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde verilen yemeğe, Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri Yalçın Haker ve Yasemin Merçil, Avrupa UEFA Delegesi Barry Taylor, UEFA Güvenlik Delegesi Derek Kirkwood, Lazio Genel Sekreteri Armando Antoni Calveri, Lazio Sportif Direktörü Igli Tare katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemekte yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil, önümüzdeki sezon iki kulübün de şampiyonlar ligi’nde başarılı olmasını diledi.
İki kulübün yetkilileri, yemek sonrasında birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)