BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGözler Fed'e çevrildi----

Gözler Fed'e çevrildi

Gözler Fed'e çevrildi
28 Ekim 2013 - 07:44 www.finansgundem.com

Piyasalarda bu hafta dikkatle takip edilecek toplantıların başında ABD Merkez Bankası’nın iki günlük para politikası toplantısı yer alıyor

Bu hafta iki önemli merkez bankası toplantısı gerçekleşecek.  ABD Merkez Bankası Fed'in 29-30 Ekim toplantısında, özellikle hükümetin 16 gün kepenk indirmesi nedeniyle, niceliksel gevşeme programında değişikliğe gitmesi beklenmiyor. Ancak Fed geçen toplantıda olduğu gibi kararın erken sızması olasılığına karşı güvenlik önlemlerini artıracak.
JAPONYA DA ÖNEMLİ
Dikkatle takip edilecek bir diğer toplantıise Japonya’da gerçekleşecek. Japonya Merkez Bankası’nın da 30-31 Ekim toplantısında 2 yılda enflasyhonu yüzde 2'ye yükseltme hedefine ulaşmak için tasarladığı politikayı koruması bekleniyor. Ancak bankanın ülke ekonomisi için 2013 büyüme tahminini yüzde 1,3'te 1,5'e yükseltebileceği belirtiliyor.
ÖNEMLİ BİLANÇOLAR GELİYOR
Piyasalar önemli toplantıların yanı sıra önemli bilançoları da takip edecek. Wall Street'te bu hafta Apple, Facebook, General Motors ve Visa bilançoları izlenecek.
S&P 500'deki şirketlerin yaklaşık yarısı bilanço açıkladı, yüzde 68'i karıyla beklentileri aştı. Teknoloji sektörü yüzde 84 ile beklenti üzeri 3. çeyrek performansıyla lider konumda. Şirketler, kârlarını artırsa da gelirler açısından aynı başarıyı gösteremedi, S&P 500 şirketlerinin yüzde 46'sında gelirler beklentilerin altında kaldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)