BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGoogle hisseleri zirvesine çıktı----

Google hisseleri zirvesine çıktı

Google hisseleri zirvesine çıktı
20 Şubat 2013 - 06:38 www.finansgundem.com

google, hisse, borsaGoogle'ın hisseleri, mobil uygulamaların büyümeyi desteklemesiyle ilk kez 800 doların üzerine çıktı

Mobil uygulamaların büyümeyi desteklemesiyle dünyanın en büyük internet arama motoru Google Inc.'in hisseleri ilk kez 800 doları aştı.
Google hisseleri yüzde 1.8 değerlenerek 806.85 dolara çıktı ve şirketin halka açıldığı Ağustos 2004'ten bu yana en yüksek kapanış fiyatına işaret etti. İnternet devinin hisseleri, Standard&Poor's 500 Endeksi'nin yüzde 12 primlendiği geçtiğimiz yılda yüzde 33 tırmandı.
Google, artan mobil reklam uygulamalarından ve akıllı telefon ve tabletten Google hizmetlerine ulaşan kullanıcı sayısındaki artıştan yararlanıyor. Şirket Ocak ayı itibariyle ABD arama pazarında yüzde 67 ile rakipleri Yahoo! Inc. ve Microsoft Corp. üzerinde ezici bir üstünlüğe sahip.
Google'ın değerlendiği geçtiğimiz yıl zarfında dünyanın en değerli şirketi Apple Inc. yüzde 8.4 değer kaybetti. Fiyat/Kazanç oranı bazında Apple, Google'ın yüzde 56 altında işlem görüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)