BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGoldman Sachs için yine şok suçlama!----

Goldman Sachs için yine şok suçlama!

Goldman Sachs için yine şok suçlama!
31 Ocak 2014 - 09:28 www.finansgundem.com

Libya Yatırım Otoritesi, Goldman bankacılarının fonun büyük zarara uğramasına sebep olduğu iddiası ile bankayı dava ediyor

Goldman Sachs tüm dünyada problem yaratıyor. Yatırım bankası Libya hükümet yatırım fonu tarafından dava edildi ve Danimarka siyasi koalisyonun bozulmasına yardım etti.

Libya Yatırım Otoritesi, Goldman bankacılarının fon yöneticilerini etkilediklerini ve uygun olmayan belgeleme sebebiyle fonun büyük zarara uğramasına sebep olduğu iddiası ile bankayı dava ediyor. Goldman iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Danimarka´da Sosyalist Halk Partisi, ülkenin Dong Energy´deki payını Goldman Sachs´a satma planından rahatsız olduğu içini azınlık koalisyonundan ayrıldı.

Anlaşmaya karşı olan protestocular imza kampanyası başlattılar ve yerel emeklilik fonları Dong Energy´deki payı satın almaya çalıştı. Bankanın veto yetkisi olmasından rahatsız olan protestocular parlamento binasına vampir mürekkep balığı resmi olan bir pankart astı.

2008 krizinden sonra Goldman, vampir mürekkep balığı takma adıyla biliniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)