BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Gökyüzünün kartalları" çocukların hizmetinde----

"Gökyüzünün kartalları" çocukların hizmetinde

Gökyüzünün kartalları çocukların hizmetinde
12 Şubat 2023 - 12:18 www.finansgundem.com

Kahramanmaraş merkezli depremlerle enkazlarda yaralanan çocukları hızla çevredeki hastanelere taşıyan askeri helikopter, bir hayata daha umut olmak için zamanla yarıştı. 3 yaralı çocuğun tedavisi üniversite hastanesinde devam edecek

Kahramanmaraş'taki depremlerden etkilenen Hatay'da enkazdan çıkarılan 3 çocuğun hastaneye nakli, askeri helikopterle adeta zamana karşı yarışarak gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da askeri helikopter, enkazdan çıkarılan 3 çocuğun hastaneye naklini gerçekleştirmek için adeta zamana karşı yarıştı.

Adana'daki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda görevli helikopter pilotları, depremden etkilenen bölgelerde, yıkıntılar arasından kurtarılan çocuklar için sorti yaptı.

Askeri helikopterler, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanan 3 çocuğun hastaneye nakli için sağlık personeli eşliğinde havalandı.

Yıkıntılar arasından saatler sonra çıkarılan çocukların hastaneye nakli, helikopterle adeta zamana karşı yarışarak gerçekleştirildi.

Enkazın 133. saatinde kurtarılan bebek helikopterle Adana'ya götürüldü

Askeri helikopter, enkazdan 133 saat sonra çıkarılan 1 yaşındaki bebek ile 4 ve 11 yaşlarındaki iki çocuğu almak üzere Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinin pistine indi.

Yüzünden yaralı bebek ile vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirtilen 4 yaşındaki çocuğu, sağlık görevlileri kucaklarında helikoptere taşıdı.

11 yaşındaki çocuğun sedyeyle getirildiği helikopterde, sağlık görevlileri bir an olsun gözlerini çocuklardan ayırmadı.

Zaman zaman çocuklarla konuşan ve onlara moral verip güldürmeye çalışan sağlık personeli, kimi zaman da gözyaşlarına hakim olamadı.

Enkazdan çıkarılan yaralı çocukların tedavisine, helikopterle götürüldükleri Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam edilecek.

Kandilli'den çarpıcı tespit: 7-8 metrelik kayma görüldü!

Mucize çocuklar! 152 saat sonra enkazdan çıkarıldı

Deprem bölgesinde gezici eczane sayısı 24'e yükseldi

Bafetimbi Gomis'den depremzede Ege'ye mesaj: Aslan Ege yeğenim oldu!

Norveç, depremzedelerin tahliyesi için uçak gönderiyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)