BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGökhan Günay Anadolubank’ı bıraktı----

Gökhan Günay Anadolubank’ı bıraktı

Gökhan Günay Anadolubank’ı bıraktı
04 Şubat 2016 - 18:58 www.finansgundem.com

Anadolubank Genel Müdürü Gökhan Günay, 14 yıldır çalıştığı Kurum’da veda mesajı yayınladı, görevi bıraktı.

FINANSGUNDEM.COM – ÖZEL HABER

Bankacılık sektörüne akşam saatlerinde Gökhan Günay bombası düştü. 2002’den bu yana Anadolubank’ta olan, 9 yıldır da Genel Müdürlük koltuğunda oturan, ismi kurumuyla özdeşleşen Gökhan Günay görevi bıraktı. Ünlü bankacı, ekibine gönderdiği bir mesajla veda etti.  Günay'ın yakın çevresine ayrılık gerekçesi olarak, ‘özel hayatına vakit ayırmak istediği’ ni ifade ettiği öne sürüldü.

İŞTE GÖKHAN GÜNAY’I ETKİLEYEN TABLO

Bankacılık kulislerinde ise usta bankacının milletvekili eşi ve başka bir kıtada okuyan çocukları hatırlatılırken, Gökhan Günay’ın bu gerekçesi için “haklı” yorumları yapılıyor. Prof. Dr. Emine Nur Günay,  AK Parti Eskişehir Milletvekili.  Boğaziçi Üniversitesi eski öğretim üyesi, Uluslararası Ekonomi, Dünya Ticareti, Türkiye Ekonomisi,  Türk Bankacılık Sektörü, Proje Yönetimi, KOBİ’ler, Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi konularında uzman bir isim olan ve Başbakan Davutoğlu’na Ekonomi Başdanışmanlığı da yapan Emine Nur Günay, vaktinin çoğunu siyasetçi kimliği nedeniyle Ankara’da geçiriyor. Çiftin iki çocuğunun da Amerika’da eğitim gördüğü biliniyor. Gökhan Günay’ı yakından tanıyanlar, tablonun bu kararın alınmasında etkili olacağına dikkat çekiyor ve yoğun bir iş temposunda çalışan usta bankacının artık ailesiyle daha çok vakit geçirme arzusunun ağır bastığını  söylüyor.
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)