BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGökçek'ten bomba suikast iddiası!----

Gökçek'ten bomba suikast iddiası!

Gökçek'ten bomba suikast iddiası!
27 Ocak 2014 - 10:01 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek seçimlere yaklaşıldığı tarihlerde suikastlerin düzenleneceğini iddia etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek çarpıcı iddialara bulundu.  Gökçek, "Seçimlere 15 gün kala maalesef suikastlar olacak. Hem AK Parti’den hem de AK Parti karşıtı kişilerin canına kastetmek suretiyle olayları yeniden tırmandırmak isteyecekler. Bana da suikast düzenleyebilirler." dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, mektupların içeriğini açıklamayan, “Karanlık düzenin tüm şifrelerini bıraktım” demekle yetinen Gökçek, şunları söyledi:

"5 MEKTUP BIRAKTIM"

“Her dönem olmuştur ama bu dönem kadar tehdit edildiğimiz bir dönem yok. Seçimlere 15 gün kala maalesef suikastlar olacak. Hem Ak Parti’den hem de AK Parti karşıtı kişilerin canına kastetmek suretiyle olayları yeniden tırmandırmak isteyecekler. Bana da suikast düzenleyebilirler. Ama inanın çok önemli değil. Çünkü 2 evladıma 5 mektupla Türkiye’de karanlık bir düzen oluşturmaya çalışanların şifrelerini bıraktım. Eğer bana bir şey olursa hiç olmazsa ölüm işe yarasın.

"YAŞASAM NE OLUR"

Bakın Uğur Mumcu’ya, geçtiğimiz günlerde ölüm yıldönümüydü. Herkesin sevdiği, saygı duyduğu araştırmacı bir gazeteciydi. Bildikleri, araştırdıkları için öldürüldü. Ama vasiyet bırakmadığı için onu öldüren karanlık güçleri çözemedik. Keşke bir vasiyet bıraksaydı. Bakın ben 65 yaşındayım. Bu saatten sonra yaşasam ne olur yaşamasam ne olur. Benden alacak bir canları var. Ama onlara 100 kat zararı dokunacak her şeyi bu 5 mektupta yazdım. Sadece 2 evladıma değil onun dışında 3 kişiye daha bıraktım bu mektupları. Birini bulmalarına imkân, ihtimal yok. Ben öldükten sonra vasiyetim okunduğunda, Türkiye içinde ve dışında bu ülke üzerinde planları olanların oyunları dilden dile dolaşacak, herkes öğrenecek.”
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sami27 Ocak 2014 14:57

    işiniz gücünüz şantaj yapmak iş yapmak değil bir metroyu bitirmedin daha.

  • kadir27 Ocak 2014 12:42

    her seçim dönemınde akpliler mağduriyet yaratmaya çalışıyorlar.yemezler artık.

  • vatandaş27 Ocak 2014 12:03

    Ulen herşeyi çözdüm,gezisini,17 aralığını,ergenekonunu,tüssiadını,müsüadını,askonunu,tuskonunu,suriyesini,barzanisini, bir seni çözemedim...Kulağınmı çok delik yoksa elinmi çok uzun yoksa sadece dilinmi çok uzun anlayamadım...Adam akp içinde resmen tek başına parti gibi...İşsizlikten yeni araştırma konusu olarak Gökçeği seçtim...Bakalım neler çıkacak....

  • Demokrat27 Ocak 2014 11:45

    Ortalığı karıştırmakdan başka bir şeye yaramıyorsun.Bari sus.

  • LOUP 27 Ocak 2014 11:40

    BU AKP LI LERE BAYIRIYORUM AMMA HAYAL PRES INSANLAR YOLSUZLUK YAPARLAR USTUNE USTELIK KENDILERINI HAKLI CIKARMAK ICIN yok kumpas yok pareler devlet simdide yolsuzlugun ustunu ortmek icin suikast demeye basladilar eger akp ye bir suikarst yapialacak olaur ilk yaptiracak melih gokcek olur niye mi her an partiden kovulacagini biliyor

  • flamenco7227 Ocak 2014 11:38

    AKP içinde Gökçeğin kuyusunu kazmak isteyenlere söylüyor...ben öyle okuyorum:)

  • Akhan27 Ocak 2014 11:06

    Ayakkabı kutularının yerini yazmıştır mektuplarda, epey var demek ki bir taneye sığmamış...

  • can27 Ocak 2014 10:46

    giderken 5 mektup bırakmayı unutma fıkrası gerçek oldu

  • yorumcu27 Ocak 2014 10:39

    bu seçımlerdede tayyıp erdoganı alaşagı edemezler tayyıp cumhurbaşkanı olursa tek çareleri kalıyo suikast etmek ama herşeyi ALLAH belirler.

  • AH GÖKÇEK AHH..27 Ocak 2014 10:22

    Madem ölümden korkmuyorsun , bildiğin bir şeyler var ise Adalete teslim etsene ya. Dirin de bir işe yarasın. Bir şey yoksa da ortalığı bulandırma milleti birbirine düşürüp ülkeyi karıştırma. Millet olarak zaten zor günler geçiriyoruz.