BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGöç İdaresi, sosyal medyadaki sığınmacı görüntülerini yalanladı----

Göç İdaresi, sosyal medyadaki sığınmacı görüntülerini yalanladı

Göç İdaresi, sosyal medyadaki sığınmacı görüntülerini yalanladı
03 Temmuz 2023 - 15:59 www.finansgundem.com

Göç İdaresi, sosyal medyada gündem olan, sınır dışı edilmek üzere başkanlığa getirilen sığınmacılara ait olduğu öne sürülen görüntülerin bir Avrupa ülkesinde çekildiğini açıkladı.

Göç idaresi Başkanlığı, sosyal medyada 'Sınır dışı edilmek için Göç İdaresi'ne getirilen sığınmacılara bizim paralarımızla böyle hizmet ediliyor' başlığı altında paylaşılan görüntülere ilişkin açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, "Bahse konu görüntülerin ülkemizle hiçbir ilgisinin olmadığı, bir Avrupa ülkesinde çekildiği anlaşılmıştır. Dolayısıyla bir sosyal medya platformundan 'denzyasaoztur' kullanıcı adıyla paylaşılan görüntüyü çeken kişinin Göç İdaresi çalışanı olduğu iddiası da gerçek dışıdır.

Başka bir ülkede çekilen ancak sanki ülkemize aitmiş gibi servis edilen, Başkanlığımızı ve ülkemizin düzensiz göçle etkin ve kararlı mücadelesini hedef alan gerçek dışı görüntülerin tamamen provokasyon amacıyla paylaşıldığı açıktır. Resmi bilgi ve açıklamalara dayanmayan, algı oluşturmaya yönelik bu ve benzeri provokatif paylaşımlara itibar edilmemelidir" ifadeleri kullanıldı.

Bakan Çavuşoğlu'ndan sığınmacıların gönderilmesi için Esed ile işbirliği mesajı

 

ABD ve Kanada sığınmacılar konusunda masada anlaşmaya vardı

 

Fransız polisinden çirkin saldırı: Sığınmacıların eşyalarına gizlice...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)