BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGMİS Başkanı'ndan Bartın açıklaması----

GMİS Başkanı'ndan Bartın açıklaması

GMİS Başkanı'ndan Bartın açıklaması
16 Ekim 2022 - 20:05 www.finansgundem.com

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Başkanı Hakan Yeşil, Bartın Amasra’daki maden ocağı patlamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Yeşil, yangının söndürülmesinin ardından gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasıyla birlikte üretimin yeniden devam edeceğini söyledi.

Sendika olarak olayın takipçisi olacaklarını belirten Yeşil, "Bugün itibariyle patlama olan ocağımız hem başından hem dibinden kapatılarak oradaki açık yangının söndürme çalışmaları yapılıyor. En yakın zamanda da bütün riskler ortadan kalktıktan sonra ocaklarımız üretime başlayacaktır." dedi.

Yeşil yaptığı açıklamada, "Burada bilimsel bir sonuç ortaya koymadığımız sürece şu oldu bu oldu gibi bir şey deme şansımız yok. Çalışmalar sürüyor. Adalet Bakanımız da geldi. 5 savcı konuyu araştırıyor.

Sorunlar ve sorumlular bir an önce ortaya çıkacaktır. Biz de takipçisiyiz. 6 yaralımız İstanbul’da onları yakinen takip ediyoruz. Buradaki hastanelerde şu anda 5 kişi var. 1 arkadaşımız taburcu oldu.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı, hastanede yaralı madencileri ziyaret etti

 

Yaralı madencilerin yakınlarından umutlu bekleyiş

 

Madendeki patlamada hayatını kaybeden işçiler toprağa veriliyor

 

8 soruda Bartın faciası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)