BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGKRY, orman yangınları ile mücadele için yardım istedi----

GKRY, orman yangınları ile mücadele için yardım istedi

GKRY, orman yangınları ile mücadele için yardım istedi
06 Ağustos 2023 - 22:32 www.finansgundem.com

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Limasol kentinin Alasa köyünde söndürüldükten sonra tekrar başlayan ve yerleşim yerlerini tehdit eden orman yangınıyla mücadele için bölge ülkelerinden yardım istedi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY), Limasol kentinin Alasa köyü yakınlarında söndürüldükten sonra tekrar başlayan orman yangınıyla mücadele için bölge ülkelerinden yardım istedi.

Rum basınında çıkan haberlere göre, Limasol'un Alasa köyü yakınlarında perşembe günü çıkan ve söndürülen orman yangını bugün yeniden başladı.

Rüzgarın etkisiyle yayılan ve bazı yerleşim yerlerini tehdit eden yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ederken Hükümet Sözcüsü Konstantinos Letimbiotis, Dışişleri Bakanlığının yardım talebinde bulunmak için İsrail, Lübnan, Mısır ve Yunanistan ile temas kurduğunu açıkladı.

Haberlerde, Ürdün'ün gönderdiği 3 helikopterin bölgedeki orman yangınıyla mücadeleye etkin katıldığı bilgisine yer verilerek, yangının çıkış nedeni ve söndürüldükten sonra tekrar alev almasının sebeplerinin araştırıldığı kaydedildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yangının başlamasının ardından 5 Ağustos Cuma, Birleşmiş Milletler (BM) aracılığıyla GKRY'ye yardım teklifinde bulunmuş, Rum kesimi yangın söndürüldüğü için yardıma gerek kalmadığını belirterek KKTC'ye teşekkürlerini iletmişti.

Balıkesir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale

Hatay'da orman yangını

Sultangazi'de 5 katlı iş merkezinde yangın söndürüldü

İstanbul'da korku evinde yangın

Bilecik'te orman yangını 3 saatte kontrol altına alındı

İnegöl tarihinin en büyük yangını: 1 milyar liralık zarar

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)