BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGizli kamerayla tacizi kaydetti ----

Gizli kamerayla tacizi kaydetti

Gizli kamerayla tacizi kaydetti
29 Ekim 2014 - 16:09 www.finansgundem.com

New York’ta dolaşan genç kadının uğradığı tacizler, bir arkadaşı tarafından kayda alındı. Facebook’a konan görüntüler büyük ilgi çekti.

Kadınların gündelik hayatlarında yaşadıklarını gözler önüne sermek için harekete geçen 24 yaşındaki oyuncu Shoshana Roberts, bir arkadaşıyla beraber erkeklerin sözlü tacizini kayıt altına aldı. Arkadaşı Rob Bliss ile beraber 10 saat boyunca New York sokaklarında dolaşan Roberts, bu anları saniye saniye kaydetti. Videodaki görüntülere göre, ABD’nin New York kentinde yaşayan Shoshana Roberts, 10 saat boyunca 108 defa sözlü tacize uğradı.
Çektikleri videoyu Facebook ve Youtube gibi sosyal medya sitelerinde paylaşan ikili, bu durumun New York'ta gündelik hayatın bir parçası olduğuna dikkat çekti. Gizli kamera ile Shoshana Roberts’ı 10 saat boyunca kaydeden Rob Bliss, bu projeye kız arkadaşının benzer bir sebepten dolayı şikayetçi olmasından sonra karar verdiğini açıkladı. Rob Bliss ve Shoshana Roberts'ın Youtube'da paylaştığı video, 24 saat içerisinde 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. (ntvmsnbc)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)