BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiGizli favori Fenerbahçe----

Gizli favori Fenerbahçe

Gizli favori Fenerbahçe
25 Nisan 2013 - 10:15 www.finansgundem.com

Arsenalin dünyaca ünlü teknik direktörü Arsene Wenger'den çarpıcı Fenerbahçe yorumu...

Arsenal’in dünyaca ünlü menajeri, “F.Bahçe buraya kadar başarılı sonuçlar alarak geldi. Türk ekibi kimsenin dikkatini çekmiyor ama kupanın gizli favorilerinden biri. Benfica karşılaşmaları gerçekten ilginç olacak” yorumunu yaptı.
İngilizlerin köklü kulübü Arsenal’in menajeri Arsene Wenger, Avrupa’daki yarı final eşleşmelerini değerlendirirken Fenerbahçe’yi övdü. Fransız teknik adam, Eurosport İngiltere’ye görüşlerini açıklarken, temsilcimizi Avrupa Ligi’nin gizli favorilerden biri olarak gösterdi.
Fenerbahçe ile Benfica arasında kora kor bir mücadele olacağını belirten Arsene Wenger, “Benfica, Newcastle United’ı eleyerek yarı finale yükseldi. Kendilerine güvenleri var.
LAZIO MAÇINDA BAŞARILIYDILAR
Ancak Fenerbahçe de buraya kadar başarılı sonuçlar alarak geldi, özellikle Lazio’ya karşı oynadıkları maçlarda başarılıydılar. Türk ekibi kimsenin dikkatini çekmiyor ama kupanın gizli favorilerinden biri. Bu gerçekten oldukça ilginç bir karşılaşma olacak” ifadelerini kullandı.
Bununla birlikte 13 kez Avrupa’da yarı final oynayan ve daha formda görünen Benfica’yı biraz daha önde gördüğünü belirten Wenger, yorumlarını şöyle noktaladı:
BENFICA TECRÜBESİ İLE ÖNDE
BU eşleşmede Benfica’nın, Fener-bahçe’ye göre küçük bir avantajından bahsetmek mümkün olabilir. Tecrübe açısından daha öndeler ve yetenek olarak da daha iyi oyuncuları var. UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon tek bir maç bile kaybetmediler. Kendi liglerinde de oldukça iyi durumdalar. Bu yüzden onlar adına küçük bir avantaj var diyebiliriz.”
Yıldızlar artık Türkiye’yi seçiyor
Arsene Wenger dünya futbolunu da değerlendirirken, yıldız oyuncuların para için Türkiye’yi tercih ettiğini vurguladı. ‘Givemefootball.com’a konuşan Fransız çalıştırıcı, futbol pazarında İngiltere, İtalya, İspanya ve Almanya’nın yerini Türkiye, Rusya, Çin ve Fransa gibi ülkelerin aldığını söyledi. Wenger, Drogba ve Sneijder’i de bu konuda örnek gösterdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)