BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGiresun’da mübaşir savcıyı vurdu----

Giresun’da mübaşir savcıyı vurdu

Giresun’da mübaşir savcıyı vurdu
10 Eylül 2020 - 10:57 www.finansgundem.com

Giresun'un Tirebolu Adliyesi'nde mübaşir olarak görev yapan Mustafa Koca, kendisi hakkında dava açılmasına izin veren Cumhuriyet Savcısı Yunus Emre Ersoy'u tabancayla kolundan vurdu

Giresun’un Tirebolu’da mübaşir olarak görev yapan Mustafa Koca, kendisinden alacağı bulunan bir şahıs tarafından savcılığa şikayet edildi.

Şikayet dilekçesini inceleyen Savcı Yunus Emre Ersoy’da mübaşir Koca hakkında dava açılmasına izin verdi. Kendisine dava açılacağını öğrenen Mustafa Koca, bu olay hakkında konuşmak için yanına gittiği Savcı Ersoy ile tartışmaya başladı.

ADLİYE İÇİNDE VURDU
Tartışma sırasında mübaşir Mustafa Koca, kendisine ait tabancayla Cumhuriyet Savcısı Yunus Emre Ersoy’a ateş ederek kolundan yaraladı. Ambulansla Tirebolu Devlet Hastanesi’ne götürülen Savcı Ersoy, buradaki ilk müdahalenin ardından Giresun Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Mustafa Koca ise olaydan sonra adliyede görevli polisler tarafından gözaltına alındı.

5 YIL ÖNCE DE OĞLUNUN OKULUNU BASMIŞ
Mübaşir Mustafa Koca’nın 5 yıl önce de öğrenciler arasında yaşanan bir arbedede oğlunun yaralanması üzerine Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlkokuluna gitmiş ve okul Müdürü Ömer Göbel’i döverek hastanelik etmişti.
(İsmail Akduman /Sözcü)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)