BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGiresun'da kene can aldı----

Giresun'da kene can aldı

Giresun'da kene can aldı
05 Ağustos 2023 - 22:24 www.finansgundem.com

Giresun'da vücuduna kene yapışan bir tarla çalışanı, keneyi kendi imkanlarıyla çıkarmaya çalışınca Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'ne yakalandı. Tarım çalışanı Hilal T tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde tarlada çalıştığı sırada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan Hilal T. (22), Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeni ile yaşamını yitirdi. 

İlçeye bağlı Dereköy'de meydana gelen olayda tarlada çalışan Hilal T., vücuduna yapışan keneyi kendi imkanları ile cımbızla çıkarttı. Bir süre sonra ateş, titreme ve bulantı şikayetleriyle Suşehri Devlet Hastanesi’ne başvuran genç kız, KKKA hastalığı şüphesi ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada anestezi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Hilal T. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Giresun İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, hayatını kaybeden Hilal T.'nin KKKA pcr testinin pozitif olduğu belirtildi.

Uzman isim uyardı: Kene en çok bu yolla yayılıyor!

 

Bilecik'te orman yangını 3 saatte kontrol altına alındı

 

Kurban eti ile dolandırıcılığa 3 bin 660 yıl hapis istemi

 

Güneş öldüğünde böyle görünecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)