BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGiresun'da düşen helikoptere ait görüntüler ortaya çıktı----

Giresun'da düşen helikoptere ait görüntüler ortaya çıktı

Giresun'da düşen helikoptere ait görüntüler ortaya çıktı
08 Temmuz 2016 - 14:45 www.finansgundem.com

Helikopter faciasından dakikalar önce, bölgede bulunan daha yüksek bir yaylada piknik yapan vatandaşlar düşen helikopteri görüntüledi.

Giresun'un Alucra İlçesi Tohumluk Köyü kırsalında yaşanan faciada, askeri helikopterin düşmeden dakikalar önce alçalma anı bir vatandaş tarafından cep telefonunu kamerasıyla görüntülendi.  Helikopterin düşmeden hemen önceki anlarına, akrabaları ile birlikte tanıklık eden avukat Ertaç Durak, düşmeden önce alçalarak kendine yer arayan helikopterin terör olaylarından dolayı bir yere doğru yakın bir markaj yaptığını düşündüklerini belirterek böyle bir kaza olacağının akıllarının ucundan bile geçmediğini söyledi.

Görüntülerin ilk bölümünde, helikopterin düştüğü noktanın aksi istikametine doğru gidişi görülüyor. Saniyeler sonrasına ait ikinci bölümde ise Alucra Tohumluk Yaylası'na doğru gidişi görülüyor. Bu sırada o anlara tanık olan vatandaşların helikopterin alçalmasına dikkat çektikleri duyuluyor. Helikopterin her iki istikamete hareketi sırasında güneş ışığının yansımasından kaynaklandığı tahmin edilen bir ışık yansıması görülüyor. Görüntülerin çekildiği yer ile helikopterin düştüğü yer arası mesafe kuş uçuşu yaklaşık 10 kilometre civarında görünüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VATANDAŞ08 Temmuz 2016 16:31

    Teknoloji Bakanımız Sn. Fikri IŞIĞIN'ın hislerine göre terör olayı yok. Bildiğimiz üzere geçmişte usulsüz dinleme olaylarında da hisleri kuvvetli çıkarak montaj olduğunu beyan etmişti.