BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Gezi'nin anılacak bir tarafı yok ama..."----

"Gezi'nin anılacak bir tarafı yok ama..."

Gezi'nin anılacak bir tarafı yok ama...
31 Mayıs 2014 - 15:19 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gezi Parkı eylemlerinin birinci yıldönümüyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gezi Parkı eylemlerinin birinci yıldönümüyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Arınç, "Herkesin toplanma ve gösteri hakkı var. Ama bunların hukuk çerçevesinde yapılması gerekir" diye konuştu.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Elbette çıkardığımız dersler var" ifadelerini kullandı.
Olayları üzüntüyle hatırladıklarını belirten Arınç, "Taksim'de, Gezi Parkı'nda veya o çevrede başlatılan ama sonunda insanlarımızın ölümüne yol açan, bir kısmının ölümcül yaralar almasına yol açan, kamu mallarının tahrip edilmesine yol açan ve bize acılar getiren o olayların anılacak bir tarafı yok ama üzüntüyle hatırlayabiliriz" dedi.
Gezi olaylarının hükümetin yatıştırıcı, güvenlikli yöntemi ile amacına ulaşamadığını belirten Arınç, "Bu tür olayların yaşanmasını arzu etmem. Türkiye'nin huzur ve esenliğine, büyümesine hizmet etmez" dedi.
Arınç, "Bu olayı hatırlayacaklar varsa bugünü cana-mala zarar verebilecek noktaya getirmeden barışçı yöntemlerle ortaya koymak lazım" diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün yaptığı açıklamayı da değerlendiren Arınç, "Dün Sayın Kılıçdaroğlu'nun sözünü ben doğrusu önemsiyorum. Bir yıl önce öyle demiyordu ama bugün çok güzel bir şey söylüyor; Hiç kimse yasa dışı örgütlerin faaliyetine izin vermesin, eğer yüzlerini gizleyenler varsa bunları teşhir etsin, bunlarla birlikte olmasın" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)