BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGezi polislerine tartışılacak ikramiye! ----

Gezi polislerine tartışılacak ikramiye!

Gezi polislerine tartışılacak ikramiye!
28 Haziran 2013 - 14:28 www.finansgundem.com

Taksim Gezi Parkı eylemlerinde aşırı güç kullandıkları için günlerce tartışmaların odak noktası olan polislere ikramiye geliyor

Taksim Gezi Parkı eylemlerinde aşırı güç kullandıkları için günlerce tartışmaların odak noktası olan polise verilecek ikramiye belli oldu.
Buna göre eylemlerde görev alan Çevik Kuvvet'e 24 maaş taltif ödülü verilecek. 5 Yıllık polisin maaş taltifi 45 TL'den hesaplanıyor. Maaşa en az 1080 TL eklenecek
Habertürk'te yer alan habere göre Emniyet Genel Müdürlüğü günlerce zor koşullarda görev yapan bu polislere ikramiye verme kararı aldı. Tüm Gezi eylemleri boyunca kesintisiz görev yapan polis birimlerinden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne 24'er maaş ikramiye verilecek. İkramiyeler İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya illerinde Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinde görev yapan polislerin hesaplarına yatırılacak.
Polislerin maaş sistemleri farklı olduğu için mesleğe yeni başlayan bir memurun çıplak maaşı yaklaşık 36 lira görünüyor. Buna göre 24 maaş ikramiye hakkı kazanan bir memur 880 lira civarında para alacak.
Taltif maaşı kıdeme göre 45 ile 200 TL arasında değişiyor. 5 yıllık polisin maaş taltifi 45 TL'den 15 yıllık polsin maaş taltifi ise 200 TL'den hespalanıyor.
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polislerin büyük bölümü birkaç yıllık memur olduğu için ortalama bin lira ikramiye alacaklar. Aynı şubelerde görev yapan emniyet müdürlerinin hesaplarına ise 3 bin lira yatacak. Gezi Parkı ikramiyesi, bir polisin alabileceği en yüksek ikramiye. 24 maaş ikramiye, çok başarılı operasyonlara katılan ve görevlerinde başarılı olan polislere veriliyor.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)