BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGezi Parkı’nın sosyalist fidanı kurudu----

Gezi Parkı’nın sosyalist fidanı kurudu

Gezi Parkı’nın sosyalist fidanı kurudu
22 Ocak 2014 - 11:18 www.finansgundem.com

Sosyalist Enternasyonel Başkanı Yorgo Papandreu ve CHP Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın diktiği fidan kurudu...


Sosyalist Enternasyonel Başkanı Yorgo Papandreu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran tarafından 12 Kasım 2013’te Gezi Parkı’na dikilen çam fidanı kurudu. Çam fidanının, etrafında belediye ekiplerince yapılan çiçeklendirme çalışması sırasında zarar gördüğü tahmin ediliyor.
İstanbul’da düzenlenen Sosyalist Enternasyonal forumuna Gezi Parkı protestoları damgasını vurmuştu. Toplantıların ardından Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran Gezi Parkı’na gitmiş, protestolar sırasında bostana dönüştürülmüş olan parkın Divan Oteli’ne bakan tarafına bir çam ağacı dikmişlerdi.
Yorgo Papandreu ve Umut Oran fidanı birlikte sulamıştı. Yorgo Papandreu yaptığı kısa açıklamada, “Hep beraber daha iyi bir dünya yaratabiliriz, oluşturabiliriz. Vatandaşlarımızın sahip olduğu güç daha iyi bir gelecek yaratabilir.Kaderimizi değiştirebilir. Şehirlerde yaşayan vatandaşların daha fazla fikirlerini söylemeye hakları var bu park onun sembollerinden biri oldu” demişti.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)