BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGeorge Clooney'in lüks malikanesi sel altında kaldı----

George Clooney'in lüks malikanesi sel altında kaldı

George Clooney'in lüks malikanesi sel altında kaldı
30 Temmuz 2021 - 09:00 www.finansgundem.com

İtalya’yı vuran selden ünlü oyuncu George Clooney de etkilendi. Clooney Ailesi'nin Como Gölü’ndeki muhteşem malikânesinin girişi sular altında kaldı.

Avrupa’nın batısını bir süredir etkisi altına alan sel, bu kez İtalya’nın Como Gölü civarını vurdu. İtalyan asıllı ABD’li aktör George Clooney ve eşi Amal ile iki çocuklarının evde bulunduğu sırada bastıran şiddetli yağışlar sonucu, sel suları çiftin evine de ulaştı.

Sel sularının önüne kattığı yıkıntılar evin kapısına kadar sürüklenirken, girişteki balkon sularla kaplandı. Evin bulunduğu cadde ise 72 saat süren şiddetli yağışların ardından adeta bir nehire dönüştü.

Hollywood’un ünlü çifti, 18’inci yüzyıldan kalma Villa Oleandra adlı tarihi villalarını yazlık evleri olarak kullanıyor.

Villanın bulunduğu Laglio kenti, İtalya’da selden en çok etkilenen yerlerin başında geliyor. Salı gününden beri bölgede etkili olan şiddetli yağışlarda pek çok toprak kayması meydana geldi.

Birçok ev selde hasar görürken, şimdiye kadar 60 kişi kurtarıldı. Bu kişilerin yaklaşık yarısı ise Laglio’da yer alıyor.

George Clooney ve ailesi, İtalya'nın kuzeyini kasıp kavuran selden çok büyük zarar görmedi. Clooney,selin ardından Laglia Belediye Başkanı Roberto Pozzi ile buluşup kasabayı gezdi ve selden zarar görenlere yardım elini uzattı.

Ünlü oyuncu, yapımcı ve yönetmen kentte selden zarar gören yerel halkla da buluşup sorunlarını dinledi.

İtalyan basınına konuşan George Clooney, durumun düşünüldüğünden daha kötü olduğunu anlattı. Clooney, Cernobbio adlı kasabayı ziyaret etiklerini belirterek Laglio'da durumun çok daha kötü olduğunu belirtti.

Ünlü yıldız, yerel halkın, uğradıkları zararın giderilmesinin yıllar alacağını ve çok yüksek maddi destek gerektirdiğini kendisine söylediklerini de aktardı.

İNGİLTERE'DEKİ EVLERİ DE SULAR ALTINDA KALMIŞTI

Bu, George Clooney ve Amal Clooney'in selden ilk zarar görüşü değil. Geçen yıl çiftin İngiltere Berkshire'daki 12 milyon sterlin değerindeki malikanesi de Dennis Kasırgası'ndan nasibini alıp su baskınından zarar görmüştü.

Avrupa'da sel felaketi! Bu kez İtalya...

 

Almanya'da sel felaketinin bilançosu ağırlaşıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)