BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGenelkurmay'dan Türk halkına teşekkür mesajı----

Genelkurmay'dan Türk halkına teşekkür mesajı

Genelkurmay'dan Türk halkına teşekkür mesajı
05 Mart 2018 - 16:21 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Asil milletimiz ordu millet anlayışının en güzel örneklerini sergilemekte ve milletimizin göz bebeği kahraman ordumuzu maddi ve manevi olarak daima yanında olduğunu göstermektedir" dedi

Zeytin Dalı Harekâtının başlangıcından itibaren, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’a mektup ve mesaj; bazı birlik ve kurumlara bağış ve hediyeler göndermek suretiyle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne verilen destek, harekâtın başarıyla devamında hayati bir rol oynamaya devam ediyor. Türk milletinin ordusuna gösterdiği bu sevgi ve güven nedeniyle Genelkurmay Başkanlığı tarafından bir “Teşekkür Mesajı” yayımlandı.

İşte o mesaj:

Zeytin Dalı Harekâtının başlangıcından bugüne kadar asil milletimiz; ordu millet anlayışının en güzel örneklerini sergilemekte ve milletimizin gözbebeği kahraman ordumuzun maddi ve manevi olarak daima yanında olduğunu göstermektedir.

Milletimizin; aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz için kurulmuş olan TSK Dayanışma Vakfı ve TSK Mehmetçik Vakfı ile millî harp sanayimizin geliştirilmesi ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin savaş gücünün artırılması için kurulmuş olan TSK Güçlendirme Vakfı başta olmak üzere birlik ve kurumlarımıza yaptığı maddi ve manevi destek bunun en güzel örneklerini teşkil etmektedir.

Harekâta katılan birliklerimiz başta olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm mensupları; asil milletimizin sevgi ve güveninden aldığı güçle, vatanımızın ve milletimizin birliği, güvenliği, egemenlik ve bağımsızlığı için kendisine verilen her türlü görevi “Ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla gece-gündüz, kar-kış, dağ-bayır demeden, canı ve kanı pahasına azim ve kararlılıkla yürütmektedir.

Vatan, millet, din ve bayrak uğruna hayatlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kendilerini minnetle yâd ediyoruz. Hayatta olan kahraman gazilerimiz ile şehitlerimizin ve gazilerimizin çok kıymetli ailelerine, silah arkadaşlarımıza ve fedakâr milletimize de sabır, sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Sadece teröristleri hedef alan Zeytin Dalı Harekâtı meşru zeminlerde başarıyla devam ederken, şahsım ve TSK mensupları adına, şanlı tarihimize, millî örf ve adetlerimize yaraşır şekilde duygu yüklü mektup, mesaj, bağış ve hediyelerle kahraman Mehmetçiğimizin maneviyatının, moral ve motivasyonunun en üst seviyelere çıkmasına katkı sağlayan saygıdeğer kişilere, özel ve kamu kurum ve kuruluşlarına ve aziz milletimiz ile Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine verdikleri destek ve duydukları güvenden dolayı sonsuz saygı ve şükranlarımı sunarım.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet bikti05 Mart 2018 18:48

    Yav kardesim bu Generallari kim bu halde gezmeye zorluyor. Nerde bunlarin palaskasi , kemeri , beylik tabancisi. Tamamen algi operasyonuyla orduyu kucuk gosterme projesi. İran ordusumu bu sunnet cocugu gibi gomlek disarda.

  • KILIÇ05 Mart 2018 17:19

    VATANI VE MİLLETİ İÇİN CAN VEREN ORDUMUZA ÖDENMEYECEK KADAR BORÇLU OLDUGUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.ALLAH SİZLERİ KORUSUN.

  • ASKER05 Mart 2018 17:13

    elbette ordu bu milletin bağrından çıkmış ve bu halka mal olmuş ordudur, bozkurt ve rabia gibi işaretleri temsil edenlerin değildir, ordu herhangi bir siyasi ve dini görüşÜ temsil edemez ve etmemelidir, bu gibi eğilimlere de asla müsahama gösterilmemelidir....