BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGenelkurmay Başkanlığı'ndan ilk açıklama----

Genelkurmay Başkanlığı'ndan ilk açıklama

Genelkurmay Başkanlığı'ndan ilk açıklama
05 Temmuz 2016 - 23:08 www.finansgundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri, Giresun'un Alurca İlçesi Tohumluk Yaylası'nda düşen askeri helikopter sonrası ilk açıklamayı yaptı.

Giresun'da düşen helikopter sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri yazılı bir açıklama yaptı.TSK açıklamasında helikopterin düşüş sebebinin henüz aydınlatılmadığı belirtilirken kazada 7 kişinin hayatını kaybettiği 8 kişinin de yaralandığı açıklandı.

TSK açıklamasında şu satırlara yer verdi;

"05 Temmuz 2016 Salı günü, zor şartlarda görev yapmakta olan karakol personeli ve aileleri ile bayramlaşmak ve onlarla birlikte olmak maksadıyla, Giresun-Alucra veGümüşhane-Kozağaç Jandarma Karakollarını ziyareti müteakip, Giresun’a dönerkensaat 17.15 sularında bir adet Sikorsky helikopteri, Giresun-Alucra ilçesi Tohumluk Köyü mülki sınırları içerisinde henüz tespit edilemeyen bir nedenle düşmüştür.

Söz konusu elim olay neticesinde; saat 22.00 itibariyle helikopterde bulunan silaharkadaşlarımız ile eşleri ve çocuklarından yedi kişi maalesef hayatını kaybetmiş, yaralanan sekiz kişi ise derhal bölgedeki hastanelere sevk edilmişlerdir.

İşte düşen helikopterin enkazından ilk görüntüler

Konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda hayatını kaybeden personelimiz ve aile fertlerine Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Giresun'da askeri helikopter düştü: 7 şehit, 8 yaralı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)