BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGenelkurmay Başkanı 15 gün izne ayrıldı----

Genelkurmay Başkanı 15 gün izne ayrıldı

Genelkurmay Başkanı 15 gün izne ayrıldı
09 Mayıs 2015 - 23:13 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek 15 günlük izne ayrıldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek 15 günlük izne ayrıldı. Orgeneral Özel'in yerine Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar vekalet edecek. 

Özel'in izne ayrılmasının ardından telefonla ulaştığımız Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, olağanüstü bir durum olmadığını belirterek, HABERTÜRK'e, "Herkes görevinin, makamının gerektirdiği sorumluluk içinde vazifesini yerine getirmek için yoğun uğraş veriyor. Hatta kendi sağlığından feragat ederek gece gündüz çalışıyor" dedi. 

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, konu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ile son görüşmesinde ele alındı.

Davutoğlu, bu akşam Özel'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başbakan Davutoğlu'nun perşembe akşamı da seçim çalışmalarından sonra Özel'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğu, Özel'in 15 gün sonra görevine döneceği belirtildi.

SAĞLIK GEREKÇESİ
Orgeneral Özel'in izne ayrılması kulisleri hareketlendirirken Özel'in, "sağlık-insani" gerekçelerle izne ayrıldığı ve olağanüstü bir durum olmadığı ifade edildi. Orgeneral Özel, geçen yıl haziran ayında, stres ve yorgunluğa bağlı olarak zona geçirmiş, GATA'da tedavi görmüş ve iki hafta rapor almıştı. Özel'in ağustosta toplanacak Yüksek Askeri Şura'yı beklemeden emekliye ayrılacağı iddiası ise kaynaklar tarafından doğrulanmadı. Özel'in küçük bir operasyon geçirmek üzere izne ayrıldığı ve kısa süre içinde görevine dönmeyi planladığı öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)