BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGençlere THY indirimi belli oldu----

Gençlere THY indirimi belli oldu

Gençlere THY indirimi belli oldu
21 Mayıs 2015 - 19:19 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Tokat mitinginde konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Tokat mitinginde halka hitap ediyor. Gençlere müjde veren Davutoğlu, "Türk Hava Yolları ile konuştuk. Bugün de kararı çıkardılar. 12-25 yaş arasındaki gençler, dünyanın neresine giderlerse gitsinler, Türk Hava Yolları'nın biletleri yüzde 30 indirimli olacak" dedi.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları:
Tokat'a yeni bir havalimanı yapacağız. Bu topraklar nereden gelirlerse gelsinler mazlumlar için şefkat ve merhamet kucağıdır. Biz baş veririz, baş eğmeyiz. 

Türk Hava Yolları ile konuştuk. Bugün de kararı çıkardılar. 12-25 yaş arasındaki gençler, dünyanın neresine giderlerse gitsinler, Türk Hava Yolları'nın biletleri yüzde 30 indirimli olacak

"BİZ MERKEZ ÜLKEYİ KURMUŞUZ HABERLERİ YOK"
CHP 'merkez ülke Türkiye' diye program açıklıyor, biz merkez ülkeyi kurmuşuz haberleri yok. İstanbul küresel ekonominin merkezi durumunda uyuyorlar haberleri yok. AK Parti 4 yanlışı siler süpürür. Türkiye'yi merkez ülke kim yaptı?  

"BU DÖRTLÜ ÇETE ÖZÜR DİLEYECEK Mİ?"
Şimdi suçlu tespit edildi. Bugün İçişleri Bakanlığı açıkladı. Daha önce 2008'de DHKP-C'den tutuklanan bir terörist. Eğer DHKP-C'nin irtibatlarına bakmak isteyen varsa şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz katli esnasında çağrılan CHP'ye baksınlar. Eğer DHKP-C'nin irtibatlarına bakmak isteyen varsa Esed rejimine övgü dizen CHP milletvekili adaylarına baksınlar. Kandil'le DHKP-C ilişkisine baksınlar.

Bu dörtlü çete özür dileyecek mi? 12 yıllık iktidarımızda tek bir AK Partili şiddete bulaşmamıştır. İftiralarla hiç kimse seçim sürecine gölge düşürmesin mertçe yarışsın. 

MHP, CHP, HDP liderleri her yere gidebiliyor mu? Millet ile buluşabiliyor mu? Bizim davamız bayrağımızı dünyanın her yerinde dalgalandırmaktır. Bunların 4'ünün adları farklı ama hepsi eski Türkiye partisi. 
Duble yolları otoyollara dönüştüreceğiz. 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yiğit22 Mayıs 2015 11:33

    atıyor uçak indirimi işsizliği önlemez masal anlatıyorlar uyuşunda büyüsün nini söylüyorlar öncelik iş aş sanayi yatırımları tarım yatırımları ülkeyi yolsuzluk ranta bağladınız

  • FBLİ21 Mayıs 2015 23:14

    KAYNAK VARMI SAYIN BAŞBAKANIM