BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGençler, Akbanklı liderlere ilham veriyor----

Gençler, Akbanklı liderlere ilham veriyor

Gençler, Akbanklı liderlere ilham veriyor
11 Nisan 2024 - 12:58 www.finansgundem.com

Akbank, "Akbank Fellowship Programı"nın 3. yılında "Tersine Mentörlük" modülünün başladığını duyurdu.

Akbank’ın gençlerle birlikte daha iyi bir dünya ve iş ekosistemini tasarlamak amacıyla hayata geçirdiği Akbank Fellowship Programı, 3. döneminde iş yaşamını gençler ile dönüştürmeye devam ediyor. 

Öğrenmenin ve dönüşümün nesiller arası aktarımlar ile mümkün olabileceği yaklaşımıyla hayata geçirilen tersine mentörlük modülünde, gençler Akbanklı liderlerin mentörü olurken;  yapıcı uyumsuzluk ve sosyal etkiden, yeni nesil liderliğe kadar farklı konularda bakış açılarını paylaşıyor. Gençler, Akbanklı liderler ile birebir görüşmeler yaparak geleceğin iş yaşamını bugünden birlikte şekillendiriyorlar. Nesiller arası diyaloğun gelişmesine katkı sağlayan tersine mentörlük modülünde Akbanklı liderlerle eşleşen gençler, Temmuz ayına kadar en az üç mentörlük görüşmesi gerçekleştirecek.

GENÇLERE YÖNELİK HAZIRLANAN DEĞİL GENÇLERLE BİRLİKTE TASARLANAN PROGRAM: AKBANK FELLOWSHİP PROGRAMI

Gençlerle birlikte tasarlanan bir öğrenme topluluğu olan Akbank Fellowship Programı, gençlere 10 ay boyunca sürdürülebilirlik ve sosyal etkiden tersine mentörlüğe, sosyal girişim tasarlamadan sanat gezilerine kadar dopdolu bir program sunuyor. Akbank Fellowship Programı’nın katılımcıları birbirinden farklı disiplinlerde pozitif etki yaratmak amacıyla bir keşif yolculuğuna çıkıyor. Bu keşif süreci tersine mentörlükler, eğitimler, akran öğrenmesi, sosyal girişim tasarımları, ilham buluşması, networking ve birlikte yaratma süreçleriyle yine gençlerle tasarlanmış ve sınırların olmadığı bir topluluk alanı oluşturuyor. 

Akbank, KOBİ ve ticari müşterileriyle iftar programlarında buluştu

Akbank Güzel Yarınlar Hareketi, Kahramanmaraş’ta gençlerle buluşuyor

20. Akbank Kısa Film Festivali'nin yarışma sonuçları açıklandı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)