BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank, KOBİ ve ticari müşterileriyle iftar programlarında buluştu----

Akbank, KOBİ ve ticari müşterileriyle iftar programlarında buluştu

Akbank, KOBİ ve ticari müşterileriyle iftar programlarında buluştu
08 Nisan 2024 - 13:27 www.finansgundem.com

Akbank, düzenlediği iftar programlarıyla hem toplumsal birliktelik duygusunu pekiştirdi hem de makroekonomik göstergeler çerçevesinde işletmelerle sürdürülebilir büyümeye ilişkin önemli konuları değerlendirdi.

Akbank, Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programlarıyla KOBİ ve Ticari Bankacılık müşterileriyle bir araya gelerek hem toplumsal birliktelik duygusunu pekiştirdi hem de ekonominin temel taşları olan işletmelerle sürdürülebilir büyümeye ilişkin önemli konuları değerlendirdi. İstanbul, Diyarbakır, Bursa, Ankara, Eskişehir, Manisa, Denizli, Adana, Gaziantep ve Samsun’da düzenlenen iftar programlarına iki bini aşkın kişi katıldı.

Farklı alanlardan KOBİ ve Ticari Bankacılık müşterilerini bir araya getiren iftar programlarına Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent OğuzAkbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Çetin DüzAkbank Baş Ekonomisti Çağrı Sarıkaya, bölge müdürleri ve şube müdürleri de katıldılar. KOBİ ve Ticari Bankacılık müşterileri arasında samimi bir iletişim ortamında ilişkileri derinleştirme fırsatı sunan iftar programlarında, makroekonomik göstergeler çerçevesinde işletmelerin ihtiyaçları, bunlara uygun çözümler ve büyüme stratejileri karşılıklı olarak değerlendirildi. 

Buluşmalarda ayrıca Akbank’ın müşterilerine değer katma misyonu çerçevesinde; yenilikçi ve etkili çözümler sunarak, ekonomik büyüme ve sürdürülebilir kalkınmanın en önemli aktörleri olan KOBİ’lerin, start-up’ların, girişimcilerin, Ticari ve diğer işletmelerin yanlarında olacağının altı çizildi.

Akbank Güzel Yarınlar Hareketi, Kahramanmaraş’ta gençlerle buluşuyor

 

20. Akbank Kısa Film Festivali'nin yarışma sonuçları açıklandı

 

Akbank’tan Avukatlar Günü’ne Özel Kampanya

 

Akbank’tan emeklilere 17.500 TL’ye varan ödül

 

Türkiye'nin ilk Dijital Portföy Yönetimi hizmeti Akbank Mobil'de!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)