BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGelişen piyasalar yükselişe geçti----

Gelişen piyasalar yükselişe geçti

Gelişen piyasalar yükselişe geçti
11 Mart 2014 - 09:44 www.finansgundem.com

Gelişen piyasa hisseleri 2 günlük düşüşe son vererek yükselişe geçti...

Gelişen piyasa hisseleri, Sihuan Pharmaceutical Holdings Group Ltd.'nin sağlık sektöründeki şirketlerin rallisine öncülük etmesiyle son 3 günün ilk tırmanışını kaydetti. Hindistan rupisi dolar karşısında en yüksek seviyeye çıktı.

Sihuan Pharmaceutical Holdings Group Ltd., tahminlerin üstünde gelen karıyla yüzde 3.5 güçlendi. HTC Corp., Deutsche Bank AG'nin hisse notunu yükseltmesiyle üç ayın zirvesine çıktı. Rupi artışın 6. gününe girerek, Ocak 2012'den beri en uzun kazanç serisine ilerledi. Güney Kore wonu ve Malezya ringiti yüzde 0.2 yükseldi. Şanghay Bileşik Endeksi önceki kazançlarını sildi.

MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi yüzde 0.1 artışla Hong Kong saatiyle 14:15'te 956.24 puana çıktı. Çin'de ihracatın geçen ay yüzde 18 gerilediğini gösteren verinin ekonomik yavaşlamanın derinleştiği endişelerini arttırmasıyla endeks dün bir haftanın en sert düşüşünü kaydetti. Endeks geçen ay yüzde 1.2, sağlık şirketleri endeksi yüzde 4.1 yükseldi. 
"Dünkü düşüşten sonra bu kısa vadeli bir toparlanma," diyen Bangkok merkezli Finansia Syrus Securities Plc'nin araştırma müdürü Jitra Amornthum, "Çin gelişen piyasalar için hala en büyük endişe ve ekonomik toparlanma diğer gelişen ülkeler için çok önemli," şeklinde görüş bildirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)