BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Gecikmenin sorumlusu Merkel'----

'Gecikmenin sorumlusu Merkel'

'Gecikmenin sorumlusu Merkel'
25 Mart 2013 - 11:01 www.finansgundem.com

Güney Kıbrıs için hazırlanan ilk kurtarma paketinin çökmesinde ve yeni kurtarma paketinin gecikmesinde en büyük sorumlusu Merkel mi?

Almanya'da SPD'nin başbakan adayı Peer Steinbrueck, ilk kurtarma paketinin çökmesinde ve yeni kurtarma paketinin gecikmesinde en büyük sorumlunun Almanya Başbakanı Angela Merkel olduğunu savundu.
Almanya'da anamuhalefet partisi SPD'nin bu yıl yapılacak seçimlerde Başbakanlık için aday gösterceği isim olan Peer Steinbrueck, Güney Kıbrıs için hazırlanan ilk kurtarma paketinin çökmesinde ve yeni kurtarma paketinin gecikmesinde en büyük sorumlunun Almanya Başbakanı Angela Merkel olduğunu savundu. Steinbrueck, ilk kurtarma anlaşmasında küçük mevduat sahiplerinden vergi alınmaya çalışılmasının büyük bir hata olduğunu belirtti.
Steinbrueck, Güney Kıbrıs'a verilen ikinci kurtarma anlaşmasına parlamentoda destek verip vermeyeceklerine ise anlaşmanın detaylarını gördükten sonra karar vereceklerini vurguladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)