BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGazprom Başkanı açıkladı: Türk Akımı iptal mi----

Gazprom Başkanı açıkladı: Türk Akımı iptal mi

Gazprom Başkanı açıkladı: Türk Akımı iptal mi
07 Ocak 2016 - 19:09 www.finansgundem.com

Rus şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, Türkiye ile Rusya arasındaki krize rağmen Türk Akımı projesinin iptal edilmeyeceğini söyledi.

Rus enerji devi Gazprom'un başkanı Aleksey Miller, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinden sonra çalışmaların durduğu Türk Akımı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

NTV'nin Ria Novosti'den aktardığına göre Miller, siyasi fikir ayrılıklarının iki ülke arasındaki enerji projelerini etkilemeyeceğini söyledi. Yıl sonuna kadar Türkiye-Rusya Üst Düzey Stratejik İşbirliği Konseyi'nin toplanacağını umduğunu kaydeden Miller, Türk akımı projesinin "hükümetler arası" ve "devletler arası" düzeyde önemli bir görüşme maddesi olacağını vurguladı.

Miller projenin çok kısa bir zamanda gerçekleşebileceğini çünkü Türk Akımı'nın 940 kilometrelik uzunluğunun 660 kilometresinin eski Güney Akımı projesi olduğunu hatırlattı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)