BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti’nden öğretmenlere özel kredi ----

Garanti’nden öğretmenlere özel kredi

Garanti’nden öğretmenlere özel kredi
23 Kasım 2015 - 11:57 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere cazip kredi fırsatı sunuyor

Garanti Bankası, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel ihtiyaç kredisi kampanyasıyla avantajlı kredi seçenekleri sunuyor. Tüm öğretmenler, 16-30 Kasım tarihleri arasında 36 ay vadeli, %1,39 faizle 15.000 TL tutarında krediyi dosya masrafsız olarak kullanabiliyor. Öğretmenler ayrıca, kampanya kapsamında 36 ay vadeye kadar 100.000 TL tutarında ihtiyaç kredisinden yararlanabiliyor. Dosya masrafsız kredi kampanyasıyla tüm öğretmenler, kendisi için en uygun oranlarda hızlı ve kolay kredi kullanma fırsatına sahip oluyor.  

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Geleceğin, düşünen ve araştıran nesillerini yetiştirmek için büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimizi, her koşulda desteklemeye özen gösteriyoruz. Bu yaklaşımımızın en güzel örneği öğretmenlerin mesleki eğitimini çağdaş yöntemlerle buluşturmak amacıyla kurduğumuz ve desteklediğimiz Öğretmen Akademisi Vakfı… Öğretmenlerimiz eğitsel desteğin yanı sıra finansal desteğe de ihtiyaç duyuyorlar. Biz de ihtiyaçlarını yakından takip eden bir banka olarak, onlara dönem dönem cazip kredi seçenekleri sunuyoruz. Bu sene de öğretmenlerimize avantajlı bir kampanya hazırladık. Öğretmenlerimize uygun kredi fırsatlarını geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Dip not: Dosya masrafsız kredi, 15.000 TL ve üzeri tutarlarda olan bireysel ihtiyaç kredilerinde geçerli olup,  tahsis ücreti 0 TL’dir. Kampanya kapsamında maksimum 36 ay vadelerle ve şubelerden 100.000 TL’ye kadar kredi kullanılabilir. “Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı”, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır. Sigorta primi yaşa ve teminata göre değişiklik gösterebilir. Sadece nüfus cüzdanı ile başvuru internet şubesi kullanıcıları için geçerlidir. Öğretmen, asker, polis ve doktorların kamu çalışanı olduklarını gösteren kimlikleriyle başvurmaları gerekmektedir. Sadece nüfus cüzdanıyla başvuru, özel emekli sandığına tabi müşteriler için geçerli değildir. Başvuru sahibinden ücret bordrosu, gelir belgesi, SGK web belgesi ya da gelir yazısı talep edilebilir. Bankamız faiz oranını, ücret tutarlarını ve vadeyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu kampanya Bankamızın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez. Bu kampanyadan faydalanma koşulu müşterinin risklilik durumuna göre değişebilir.
*Yıllık maliyet oranı olarak ifade edilen oran efektif yıllık faiz oranı olup, hesaplamasına sigorta primi dahil edilmemiştir.
**Kredinin toplam maliyeti kredi taksitlerinin toplamı ve tahsis ücretini içermektedir.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)