BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'den, Net Hesap----

Garanti'den, Net Hesap

Garanti'den, Net Hesap
22 Mayıs 2013 - 14:29 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, Net Hesap’la her bütçeye uygun seçeneklerle kazançlı birikim imkanı sunuyor

Birikimlerini kazanarak değerlendirmek isteyen Garanti müşterilerinin ilgi gösterdiği Net Hesap, özellikle maaşlı çalışanlar tarafından tercih ediliyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Garanti Bankası olarak tasarruf konusu gündemimizin en önemli maddelerinden biri. Yaptığımız araştırmalarda, Türkiye’de para biriktirmek isteyen ancak bunun için ilk adımı atmakta zorlanan, ne kadar ve nasıl biriktireceğini öngöremeyen önemli bir kesim olduğunu gördük. Bu veriler ışığında 2012 yılında, tasarrufa özendiren birikim ürünü NET Hesap’ı müşterilerimize sunduk. Sektörde bir ilk olan NET Hesap, farklı ödeme gücüne sahip bireylerin birikim ihtiyacına cevap verirken, vade sonundaki kazancı ilk günden bildiriyor. NET Hesap, bu özelliğiyle oldukça beğeniliyor ve ilgi görmeye devam ediyor.” dedi.
Garanti Bankası’nın NET Hesap ile Türkiye’de tasarruf anlayışına yeni bir soluk getirdiğini belirten Onur Genç, “Nisan ayı itibarıyla, birikimin önemi ve NET Hesap’ın avantajlarını vurgulayan yeni bir reklam kampanyasına başladık. Bu kampanya ile daha fazla bireyi birikime teşvik etmeyi arzuluyoruz.” şeklinde konuştu.
NET Hesap
2 yıla varan seçeneklerle düzenli para tasarrufu yapılmasını sağlayan NET Hesap, vade sonunda sunduğu vergisiz ve kesintisiz getiriyle, Garanti müşterilerinin parasını en avantajlı biçimde biriktirmesine yardımcı oluyor. NET Hesap kullanıcıları, ihtiyaç duyduğunda hesabına ulaşıp para çekebiliyor, para ekleyebiliyor ve bunları yaparken de kazanmaya devam ediyor. Müşterilere seçtikleri hesaba göre vade sonunda ne kadar getiri elde edeceklerini net olarak söyleyen NET Hesap’ta düzenli ödeme tutarları 100 ile 500 TL, net getirisi 150 ile 1.000 TL arasında değişen, 4 hesap seçeneği daha bulunuyor. Tüm bunların yanında müşterilere hesap açılışında kendi belirleyecekleri tutar ile birikime başlayabilme, aylık birikim tutarlarını belirleyebilme imkanları da sunuluyor. NET Hesap’a tüm Garanti şubelerinden, İnternet Şubesi’nden ve 4440333 Alo Garanti’den başvurulabiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)