BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti esnaf ve KOBİ'lerin yüzünü güldürecek----

Garanti esnaf ve KOBİ'lerin yüzünü güldürecek

Garanti esnaf ve KOBİ'lerin yüzünü güldürecek
07 Eylül 2017 - 10:47 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, esnaf ve KOBİ’lere ticari taksitli kredi kampanyasını hayata geçirdi

Garanti Bankası, esnaf ve KOBİ’lerin kış sezonu öncesi finansman ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla, ticari taksitli kredi kampanyasını hayata geçirdi. Esnaf ve KOBİ’lere özel 3 ay ödemesiz, 48 aya kadar vade imkanı sunan kampanya, 29 Eylül’e kadar devam edecek. Garanti Bankası, bu kampanyayla farklı ihtiyaçları için finansman arayışında olan esnaf ve KOBİ’lere ödeme kolaylığı sağlayacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran, “Müşterilerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılamak için farklı çözümlerle her zaman onların yanındayız. Bu amaçla, kışa hazırlanan esnaf ve KOBİ’lere kolaylık sağlayacak ‘3 ay ödemesiz dönemli kredi’ kampanyasını hayata geçirdik. Ödemesiz dönemli finansman imkânı sunan kredi, esnaf ve KOBİ’lerimize yıl sonu yaklaşırken destek olmanın yanı sıra, ilk 3 ay ödeme kolaylığı sağlayacak. Finansman ihtiyacı olan tüm esnaf ve KOBİ’lerimizi 29 Eylül’e kadar geçerli olacak fırsattan faydalanmaları için Garanti şubelerine bekliyoruz.” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)