BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'den , 2 bono ve 1 tahvil ihracı ----

Garanti'den , 2 bono ve 1 tahvil ihracı

Garanti'den , 2 bono ve 1 tahvil ihracı
09 Kasım 2013 - 11:27 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, 12-14 Kasım 2013 tarihleri arasında, farklı vadelerde 2 banka bonosu ve 1 banka tahvili ihracını gerçekleştirecek

Bono ve tahvillerin toplam halka arz büyüklüğü 750 milyon TL olacak. Bu miktardan fazla talep gelmesi durumunda, nominal tutar 900 milyon TL’ye kadar artırılabilecek.
İhraç edilecek, 91 günlük ve büyüklüğü 350 milyon TL olan bono, referans alınan Devlet Tahvilleri faizinin yaklaşık 50 baz puan üzerinde olacak. 140 günlük ve büyüklüğü 100 milyon TL olan bono ise referans alınacak Devlet Tahvilleri faizinin yaklaşık 60 baz puan üzerinden hesaplanacak. 370 günlük ve büyüklüğü 300 milyon TL olan tahvil, referans alınacak Devlet Tahvilleri faizinin 75 baz puan üzerinde getiri sağlayacak.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün; “Piyasa koşulları ve faiz oranları paralelinde farklı yatırım ürünlerine ilgi sürüyor. Garanti Bankası olarak bu ilgiye, yatırımcıların talep değişkenliklerine göre yüksek getiri olanağı sağlayan, güvenli yatırım araçları bono ve tahvillerimizle yanıt veriyoruz. Garanti güvencesiyle, müşterilerimize ve tüm yatırımcılara alternatif ve kârlı fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
Minimum satış tutarı 1.000 TL olacak şekilde ihraç edilecek bono ve tahviller, halka arz yöntemiyle satışa sunulacak. Halka arz süresi sona erdikten sonra alım ve satımı ikincil piyasadan yapılabilecek banka bonoları ve tahviller, İMKB bono/tahvil piyasasında işlem görecek. Yatırımcılar, banka bonoları ve tahvillerde vade sonuna kadar beklerse, üzerinde belirtilen faiz oranı doğrultusunda nominal getiriyi alabilecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)