BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'den 1.1 milyar TL kar----

Garanti'den 1.1 milyar TL kar

Garanti'den 1.1 milyar TL kar
25 Nisan 2013 - 12:36 www.finansgundem.com

Garanti Bankası 2013 ilk çeyrek bilanço gerçekleşmelerini açıkladı

Garanti Bankası 31 Mart 2013 tarihi itibariyle 1 milyar 180 milyon TL net kâr açıkladı. Garanti'den yapılan açıklamada, bankanın aktif büyüklüğünün 185 milyar 797 milyon TL'ye ulaştığı, nakdi ve gayri nakdi krediler aracılığıyla da ekonomiye 129 milyar 162 milyon TL destek sağlandığı belirtildi. Bankanın özkaynak kârlılığı yüzde 23,8, aktif kârlılığı ise yüzde 2,9 düzeyinde gerçekleşti.
Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, yaptığı değerlendirmede “Kaynaklarımızı etkin kullanarak, yenilikçiliği hayatımızın merkezine koyarak, doğru öngörülerle, güçlü, sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde büyüyoruz. Şube sayımızı 950’nin üzerine taşıdık ve üstün teknolojimizle, müşterilerimizin finansal ve sosyal tüm ağlarına dahil olarak bütünsel bir çözüm ortağı haline geldik. Müşterilerimizi dinleyerek bankacılık deneyimlerini bu doğrultuda şekillendirirken, ekonomiye desteğimizi hız kesmeden sürdürdük” dedi. Garanti’nin global platformlardaki varlığını daha da güçlendirdiğini belirten Özen, “İlk çeyrekte, EMEA Finance tarafından ‘Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Proje Finansmanı Kuruluşu’,Global Finance tarafından ise ‘Türkiye’nin En İyi Bankası’ ödüllerine layık görülmek bizleri yüreklendirdi. Yetkin insan kaynağımız ve sürekli gelişen teknolojik altyapımızla her alanda fark yaratacak çözümler üretmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
Garanti Bankası olarak, tüm paydaşlarına ve topluma sürekli değer katmayı amaçladıklarını ifade eden Ergun Özen, “Sürdürülebilirlik alanında yıllardır gerçekleştirdiğimiz yoğun çalışmaların sonucunda oluşturduğumuz ilk kapsamlı sürdürülebilirlik raporuyla, Küresel Raporlama İnisiyatifi tarafından A notuna layık görülen ilk Türk Bankası olduk. Bu gelişme, sürdürülebilirlik konusunda bankamızın istenilen şeffaflık düzeyine ulaştığını gösteriyor. Önümüzdeki dönemde de, aynı hassasiyetle, gelecek kuşakların ihtiyacını gözeten kararlar alarak, sürdürülebilir bir gelecek için üzerimize düşeni yapaya devam edeceğiz” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)