BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti öğrencilerin yanında----

Garanti öğrencilerin yanında

Garanti öğrencilerin yanında
26 Ekim 2017 - 12:41 www.finansgundem.com

Garantili Gelecek ve Garanti Talent Camp’e başvurular başladı

Garanti Bankası’nın, üniversite öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak için düzenlediği Garantili Gelecek ve Talent Camp başvuruları başladı. garantilikariyer.garanti.com.tr  adresinden ve Garantili Kariyer Facebook hesabından yapılan başvurular arasından seçilecek üniversite öğrencileri, Aralık 2017, Mart ve Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak Talent Camp’lerden birine katılmaya veya Garantili Gelecek ile Aralık-Nisan ayları arasında 8 hafta boyunca, haftada 2 gün, Garanti Bankası’nın çeşitli birimlerinde çalışmayı deneyimlemeye hak kazanacak.

Üniversitelerin idari bilimler ve mühendislik bölümlerinin 3. ve 4. sınıfında okuyan veya idari bilimler dalında yüksek lisans eğitimi alan öğrenciler, 3 gün sürecek Talent Camp boyunca vaka çalışmalarının yanı sıra takım olma deneyimini yaşatan oyunlara katılırken; Garantili Gelecek ile gelişimleri için tasarlanan çevrimiçi eğitim ve koçluk programlarına devam edecek. Kamplara katılacak 120 ve Garantili Gelecek’e katılacak 40 öğrenci arasından seçilecek toplam 40 kişi, Management Trainee programıyla Garanti Bankası’nda çalışmaya başlayacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Osman Tüzün, “Talent Camp ve Garantili Gelecek ile üniversite öğrencilerine Garanti Bankası’nı yakından tanıma fırsatı sunuyoruz. Katılımcıların mutlu ve yeni bilgiler edinmiş olarak aramızdan ayrılması amacıyla, içerikleri sürekli yeniliyoruz. Talent Camp süresince katılımcıların, üniversite hayatı boyunca öğrendikleri bilgileri eğlenerek kullanacağı bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Bizimle vakit geçiren öğrenciler arasından seçeceğimiz ve Garanti’deki yaşamı yakından tanımasını istediğimiz 40 kişiyi Management Trainee programımızla Garanti Ailesi’ne kazandırmayı umuyoruz. Garantili Gelecek programıyla da iş başında deneyim fırsatı sunuyor, öğrencilerin kendilerini keşfetmelerini ve tercih etmek istedikleri meslek hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlıyoruz. İki programımıza da geleceğini şekillendirmek isteyen üniversite öğrencilerinin başvurularını bekliyoruz.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)