BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık“Garanti Erciş Öğretmen Lojmanı” açıldı----

“Garanti Erciş Öğretmen Lojmanı” açıldı

“Garanti Erciş Öğretmen Lojmanı” açıldı
11 Ekim 2013 - 13:13 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, Van Erciş’te yaşanan depremin ardından yapımını üstlendiği Garanti Erciş Öğretmen Lojmanı’nın açılışını yaptı

Garanti Bankası, Van Erciş’te yaşanan depremin ardından yapımını üstlendiği Garanti Erciş Öğretmen Lojmanı’nın açılışını, 10 Ekim Perşembe günü, Van Valisi Aydın Nezih Doğan ile, il ve ilçe protokolünün katıldığı bir törenle gerçekleştirdi. Lojman, Garanti Bankası’nın Milli Eğitim Bakanlığı’yla imzaladığı protokol çerçevesinde, 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlandı. Toplam 4.040 metrekarelik alana yayılan ve 20 daireden oluşan lojman, Erciş’te deprem felaketinden etkilenen öğretmenlere tahsis edildi. Depremde hayatını kaybedenlerin de anıldığı törende, öğretmenlere anahtarları Garanti Bankası yöneticileri ve il protokolü tarafından verildi.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “Erciş depremi yaşandığında, halkın acil ihtiyaçları doğrultusunda elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalıştık. Kuruluşuna öncülük ettiğimiz Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) aracılığıyla kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflediğimiz öğretmenlerimize karşı da ayrıca sorumlu olduğumuzu düşündük. Bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığı ile bir protokol imzalayarak, Bakanlık tarafından tahsis edilen arazi üzerinde, Erciş’te görev yapan öğretmenlerimiz için yeni bir lojmanın yapımını üstlendik. 2012 yılında inşaatına başladığımız lojmanı 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamladık. Bugün, sözümüzü tutmuş olmanın gururuyla, toplumun geleceğine rehberlik edecek öğretmenlerimize bir katkıda daha bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. 
Gelecek nesillerin daha iyi yetişmesinde en büyük role sahip olan öğretmenlerin, Garanti Ailesi için çok özel bir anlam taşıdığını ifade eden Nafiz Karadere, “Öğretmenlerimize destek olmak üzere ÖRAV bünyesindeki çalışmalarımıza şevk ve azimle devam edeceğiz. Sürdürülebilirlik ilkesiyle hayata geçirdiğimiz tüm çalışmalarda olduğu gibi, yalnızca öğretmenlerimiz değil toplumun her kesimi için uzun vadeli katma değer yaratacağız.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)