BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA Tedarikçi Portalı ile tüm tedarikçilerini dijital dünyanın kolaylıklarıyla buluşturuyor----

Garanti BBVA Tedarikçi Portalı ile tüm tedarikçilerini dijital dünyanın kolaylıklarıyla buluşturuyor

Garanti BBVA Tedarikçi Portalı ile tüm tedarikçilerini dijital dünyanın kolaylıklarıyla buluşturuyor
23 Mart 2022 - 13:00 www.finansgundem.com

Tedarikçi Portalı ile bundan böyle hâlihazırda Garanti BBVA ile işbirliği yapan veya yapmak isteyen tüm firmalar, üyelik, bankayla anlaşma için gerekli belge ve bilgi girişi gibi prosedürleri dijital ortamda tamamlayacak.

Dijitalleşme alanında sunduğu yenilikçi çözümlerle sektöründe öncü rol üstlenen Garanti BBVA şimdi de ürün/hizmet satın alımı yaptığı tüm tedarikçileri için yeni bir dönem başlatıyor. Banka kullanıma sunduğu yeni Tedarikçi Portalı ile ürün/hizmet alım sürecindeki tüm aşamaları dijital ortama taşıyarak tedarikçilerinin hayatını kolaylaştırıyor. Tedarikçi Portalı ile bundan böyle hâlihazırda Garanti BBVA ile işbirliği yapan veya yapmak isteyen tüm firmalar, üyelik, bankayla anlaşma için gerekli belge ve bilgi girişi gibi prosedürleri dijital ortamda tamamlayacak. Yakın zamanda aktif olacak diğer fonksiyonlarıyla da, tedarikçi firmalar uçtan uca dijital bir sürecin kolaylık ve güvenliğini yaşayacak.

Garanti BBVA Tedarikçi Portalı, tedarikçilerle olan ilişki, evrak toplama, sipariş, teslim alma, sözleşme ve fatura gibi süreçlerinin tek bir kanal üzerinden yürütülmesi ihtiyacı dikkate alınarak hayata geçti. Banka bir yıl içinde yaklaşık 1.500 farklı tedarikçi ile aktif olarak çalışıyor. Yeni Tedarikçi Portalı ile bir yandan tedarikçi ağını genişletirken diğer taraftan bu denli yüksek sayıda tedarikçinin tüm süreçlerini dijital ortamda güvenli, şeffaf, hızlı ve kolay bir şekilde yürütmesi amaçlanıyor. Garanti BBVA Tedarikçi Portalı’na https://satinalma.garantibbva.com.tr/ adresinden ulaşılabilir.

Garanti BBVA, 'SWIFT Gelen Takip Raporu' hizmetini İnternet Bankacılığı'ndan sunmaya başladı

Garanti BBVA, bir kez daha “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” oldu

Garanti BBVA Çevreci Bonus Kart artık geri dönüştürülebilir plastikten üretiliyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)