BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA, 'SWIFT Gelen Takip Raporu' hizmetini İnternet Bankacılığı'ndan sunmaya başladı----

Garanti BBVA, 'SWIFT Gelen Takip Raporu' hizmetini İnternet Bankacılığı'ndan sunmaya başladı

Garanti BBVA, 'SWIFT Gelen Takip Raporu' hizmetini İnternet Bankacılığı'ndan sunmaya başladı
18 Mart 2022 - 12:20 www.finansgundem.com

Garanti BBVA İnternet’e eklenen bu hizmetle birlikte, müşteriler, transferin başlangıç tarihi, aracı banka detayları, statüsü, işlem süresi ve hesaba geçecek tutar bilgilerini kolaylıkla görüntüleyebilecek.

Garanti BBVA bireysel ve tüzel müşterileri, yurt içi ve yurt dışı bankalardan hesaplarına gelecek para transferi (SWIFT) işlemlerini, Garanti BBVA İnternet’e eklenen “SWIFT Gelen Takip Raporu” hizmetiyle artık daha rahat takip edebilecek. Bu hizmetle birlikte, müşteriler, transferin başlangıç tarihi, aracı banka detayları, statüsü, işlem süresi ve hesaba geçecek tutar bilgilerini kolaylıkla görüntüleyebilecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin,Garanti BBVA, SWIFT tarafından 2017 yılında başlatılan Global Payment Innovation’a (GPI) Türkiye’den katılan ilk banka oldu. 2018 yılında ise SWIFT GPI geçişini tamamlayarak, yurt içi ve yurt dışındaki bankalara SWIFT aracılığıyla gönderilen para transfer işlemlerinin Garanti BBVA İnternet’ten takip edilebilmesini sağlamaya başladı. Ağustos 2020’de ise SWIFT’in uluslararası para transfer işlemleriyle ilgili geliştirdiği Swift GPI Ön Doğrulama (Pre-Validation) adlı yeni hizmetinin dünya genelinde entegrasyonunu tamamlayan ilk Banka oldu. Şimdi ise, Garanti BBVA İnternet üzerinden sunmaya başladığımız “SWIFT Gelen Takip Raporu” hizmetiyle, müşterilerimiz, hesaplarına gelecek bankalar arası para transfer işlemleriyle ilgili tüm detayları görüntüleyebiliyor ve böylelikle nakit akışlarını daha rahat planlayabilecekler. Garanti BBVA olarak, sektörde fark yaratan yenilikler sunmaya, bu sayede müşterilerimizin beklentilerini karşılayarak finansal sağlıklarına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Garanti BBVA, bir kez daha “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” oldu

Garanti BBVA Çevreci Bonus Kart artık geri dönüştürülebilir plastikten üretiliyor

Garanti BBVA, ÇSY bağlantılı ilk repo işlemini gerçekleştirdi

Garanti BBVA, 2021 Entegre Faaliyet Raporu'nu yayınladı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)