BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası'ndan dijital saldırı açıklaması----

Garanti Bankası'ndan dijital saldırı açıklaması

Garanti Bankası'ndan dijital saldırı açıklaması
28 Ekim 2019 - 13:44 www.finansgundem.com

Dijital kanallara yönelik saldırı olduğunu duyuran Garanti Bankası, aksaklığın büyük ölçüde giderilmesine karşın, zaman zaman farklı yurtdışı bölgelerden gelen erişimlere karşılık vermekte sorun yaşandığını açıkladı.

Garanti Bankası, dijital kanallardaki hizmetlerine erişimin yavaşlatılması ya da engellenmesine yönelik saldırı olduğunu duyurdu.

Banka, şu ana kadar alınan tedbir ve aksiyonlarla yurtiçi erişim aksaklığının büyük ölçüde giderildiğini; ancak zaman zaman farklı yurtdışı bölgelerden gelen erişimlere karşılık vermekte sorun yaşamaya devam ettiğini belirtti.

Garanti Bankası'nın KAP'ta yer alan açıklasında, "Bankamızın hizmet aldığı internet servis sağlayıcıları seviyesinde oluşan bu duruma yönelik servis sağlayıcıları çözüm yolları üzerinde çalışmaktadır. Şu ana kadar aldıkları tedbir ve aksiyonlarla yurtiçi erişim aksaklığı büyük ölçüde giderilmiş olmakla birlikte zaman zaman farklı yurtdışı bölgelerden gelen erişimlere karşılık vermekte sorun yaşamaya devam etmekteyiz" denildi.

Açıklamada, bu sorunların en kısa sürede ortadan kaldırılması için gerekli çalışmaların yapıldığı ifade edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)