BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası'na 'En İyi Nakit Yönetimi' ödülü----

Garanti Bankası'na 'En İyi Nakit Yönetimi' ödülü

Garanti Bankası'na 'En İyi Nakit Yönetimi' ödülü
08 Şubat 2018 - 11:17 www.finansgundem.com

Garanti Bankası üst üste 3. Kez "Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası" ödülüne layık görüldü

Garanti Bankası, dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance’ın yaptığı “En İyi Hazine ve Nakit Yönetimi Bankaları” değerlendirmesinde “Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi” hizmeti sunan bankası seçildi. Garanti ödülü 3 yıl üst üste alarak, nakit yönetimi konusundaki başarısını uluslararası arenada bir kez daha tekrarladı. Garanti Nakit Yönetimi Birimi; ürün çeşitliliği ve pazar payı gibi farklı kriterlere göre yapılan değerlendirme sonucunda; başta tedarik zinciri, tahsilat ve ödeme çözümleri olmak üzere sunduğu geniş ürün yelpazesiyle ödülü almaya hak kazandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “Uluslararası platformlarda pek çok ödül kazanan Garanti, Türkiye’nin nakit yönetiminde de en iyi banka olduğunu bir kez daha kanıtladı. Yaklaşık 20 yıl önce Nakit Yönetimi Birimi’ni kurarak sektörde bu alanda birçok ilke imza attık ve yıllardır öncü banka konumumuzu koruyoruz. Bu kapsamda Global Finance tarafından üst üste 3. kez ‘Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi’ kategorisinde ödüle layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını özenle analiz ederek, nakit yönetimi alanında verdiğimiz hizmetleri geliştirmeyi sürdüreceğiz. Farklı segmentteki birçok müşterimizin ihtiyacına uygun çözümlerle, en iyisi olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)