BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası, 1.25 milyar euroluk sendikasyon kredisini yeniledi----

Garanti Bankası, 1.25 milyar euroluk sendikasyon kredisini yeniledi

Garanti Bankası, 1.25 milyar euroluk sendikasyon kredisini yeniledi
06 Mayıs 2017 - 17:26 www.finansgundem.com

468 milyon ABD Doları ve 805,5 milyon Euro tutarında iki dilimden oluşan krediye 16 ülkeden 38 banka katılım gösterdi.

Garanti Bankası, yurtdışı borçlanma programı çerçevesinde, dış ticaretin finansmanında kullanılmak üzere 2016 yılının Mayıs ayında aldığı 1,25 milyar Euro tutarındaki sendikasyon kredisini yeniledi. 468 milyon ABD Doları ve 805,5 milyon Euro tutarında iki dilimden oluşan krediye 16 ülkeden 38 banka katılım gösterdi. Garanti Bankası’nın koordine ettiği kredinin toplam maliyeti, ABD Doları için Libor %1,45 olurken, Euro için Euribor %1,35 olarak gerçekleşti. 4 Mayıs Perşembe günü imzalanan kredinin vadesi 367 gün olarak yenilendi.

Yenilenen sendikasyon kredisiyle ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “Garanti Bankası, uluslararası bankaların ve yatırımcıların Türkiye'de çalışmak isteyeceği ilk banka olma vizyonu doğrultusunda, güçlü muhabir bankacılık ağı, deneyimli ekibi ve iş yaratma kabiliyetindeki başarısıyla sektördeki öncü konumunu bir kez daha kanıtladı. Sendikasyon kredisinin tamamını başarıyla yenilememiz, Garanti'nin yurtdışı finansman piyasalarındaki sürdürülebilir fonlama yaratma gücünü ortaya koyarken ülkemiz bankacılık sektörünün uluslararası piyasalardaki yüksek güvenilirliğini de tescilledi.” dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş06 Mayıs 2017 23:14

    Şuna bakarmısınız bide bize sanki çok iyi iş yapmışlar gibi poz vermezlermi...borçlanıyorsunuz borç hemde yabancıya ondan sonrada dolar nereye gitti diye sarılıyorsunuz dolara bizim merkez bankamıza borçlansanıza be nasıl borçlanılacağını size anlatayım bilmiyorsanız.