BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGana Cumhurbaşkanı: Afrika yoksul olmayacak kadar zengin!----

Gana Cumhurbaşkanı: Afrika yoksul olmayacak kadar zengin!

Gana Cumhurbaşkanı: Afrika yoksul olmayacak kadar zengin!
27 Ocak 2024 - 14:41 www.finansgundem.com

Gana Cumhurbaşkanı Nana Akufo-Addo, Afrika'nın sahip olduğu zengin doğal kaynakları ve potansiyeliyle kıtayı küresel bir güç merkezi haline getirmesi gerektiğini belirtti.


Gana Cumhurbaşkanı Nana Akufo-Addo, Afrika'nın elindeki tüm kaynaklarla gelecekte kendisini küresel bir güç merkezi haline getirmek için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğunu belirterek, "Afrika yoksul olamayacak kadar zengin" dedi.

Akufo-Addo, Gana'nın Peduase şehrinde düzenlenen "Afrika Refah Diyalogları" başlıklı programın açılışında yaptığı konuşmada, kıtanın 60 yıllık birleşik bir Afrika hayalini gerçekleştirmeye hazır olduğundan hiç bu kadar emin olmadığını belirtti.

Afrika'nın elindeki tüm kaynaklarla gelecekte kendisini küresel bir güç merkezi haline getirmek için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğunu vurgulayan Akufo-Addo, "Afrika yoksul olamayacak kadar zengin" diye konuştu.

Akufo-Addo, Afrika'nın petrol, gaz, mineraller dahil akla gelebilecek her türlü doğal kaynağa sahip bir kıta olduğunu ifade etti.

Kıtanın 2030'a kadar dünya çapında 9 milyar insanı beslemek için tüm ekilebilir arazilerin yaklaşık yüzde 65'ine sahip olduğunu dile getiren Akufo-Addo, herkesi hem kolektif hem de bireysel olarak daha güçlü bir Afrika inşa etme hayaline katkıda bulunmaya çağırdı.

Afrika'da darbe girişimi

 

Güney Afrika'nın İsrail aleyhine açtığı dava ne anlama geliyor?

 

Filistin’den Güney Afrika’ya "fiili adım” övgüsü

 

Afrika bölünüyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.27 Ocak 2024 16:07

    AFRİKA ÜLKELERİ BAŞKANLARININ ZENGİN OLDUKLARINA DAİR KİMSENIN ŞÜPHESİ YOK ASIL MESELE HALKIN EN AZINDAN TEMEL İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK SEVİYEDE ZENGİN (SATIN ALMA KİRALAMA GÜÇLÜ) OLUP OLMADIKLARIDIR