BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGalaxy S4 satışa çıkıyor----

Galaxy S4 satışa çıkıyor

Galaxy S4 satışa çıkıyor
17 Şubat 2013 - 12:07 www.finansgundem.com

Samsung’un en popüler telefonlarından biri haline gelen Galaxy modelinin dördüncü sürümünü Mart’ta piyasaya süreceği belirtildi

Businessinsider’da yer alan haberde Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Mart-Nisan ayları arasında popüler Galaxy telefonunun S4 modelini meraklılarıyla buluşturacağını belirtti.
Teknoloji danışmanlık şirketi Jefferies’in analistlerinden Peter Misek şirketin yeni modeli için Apple’ı geride bırakacak bir tanıtım etkinliği planladığını söyledi.
Misek şirket içinden bilgi veren kaynaklarına göre Samsun yılsonuna kadar 100 milyon S4 modeli üretmeyi planlıyor.
Misek, “100 milyon S4 modelinin üretilmesini bekliyoruz. Samsung’un son modeli Galaxy S3’ü şu ana kadar 60 milyon adet sattığını tahmin ediyoruz. Güney Koreli şirket bu şekilde Apple müdavimlerine hitap edecek” dedi.
S4 MODELİNİN ÖZELLİKLERİ
Galaxy S4’ün 4,8 inç ekranı, duyarlılığı artırılmış dokunmatik özelliği ve sekiz çekirdekli işlemcisi olması bekleniyor.
Apple ise satışların beklenenden az olması nedeniyle iPhone 5 için bayi siparişlerinin azaldığını açıkladı.
Apple’dan da bu yıl içinde 4,8 inç genişliğinde ekranı olan bir telefon üretmesi bekleniyor. Ancak ABD’li devin yeni model için yeni iOS işletim sistemini bekleyeceği ifade ediliyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)