BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGalaxy S4 Mini hakkında süper haber !----

Galaxy S4 Mini hakkında süper haber !

Galaxy S4 Mini hakkında süper haber !
04 Nisan 2013 - 17:24 www.finansgundem.com

Telefon dünyasının beklediği haberlerden birisi geldi ve Samsung Galaxy S4 Mini her an açıklanabilir.

Telefon dünyasının beklediği haberlerden birisi geldi ve Samsung Galaxy S4 Mini her an açıklanabilir.
Geçtiğimiz günlerde resimleri de sızan cihaz yakın zamanda resmi olarak duyurulabilir. Mobilitede uzun zamandır Samsung Galaxy S4′ün adını sıkça duyuyoruz. Samsung geçtiğimiz sene S3 ve S3 Mini stratejisini bu sene de S4 Mini ile sürdürecek yüksek ihtimal. Galaxy S4 Mini’nin bazı resimleri de sızmıştı ve Samsung’un destek sayfasında da S4 Mini model isimleri de ortaya çıkmıştı. Ama cihazla ilgili halen resmi bir açıklama yapılmadı. Söylenene göre Samsung resmi açıklamayı bu hafta yapmaya hazırlanıyor.
Telefonda 4.3 qHD ekran, 8 megapiksel kamera, 4.2.2 Android Jelly Bean işletim sistemi yer alacak. Cihaz tek ve çift sim kart destekli varyantlara sahip olacak. GT-I9190 modelinin 4 çekirdekli olduğu, GT-I9192 ve DUOS modelinin ise çift çekirdekli işlemciye sahip olacağı söyleniyor.
Galaxy S4 Mini’nin beyaz ve siyah renklerle Mayıs sonu veya Haziran başı gibi kullanıcılarla buluşacağı söyleniyor. Galaxy S4′ün tanıtımından kısa bir süre sonra S4 Mini’nin tanıtılacağı haberleri baya ilgi çekici. Ancak asıl cevabı ise önümüzdeki günlerde öğreneceğiz. Şimdilik oturup beklemekten başka şansımız bulunmuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)