BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaraylı yıldız derbide yok----

Galatasaraylı yıldız derbide yok

Galatasaraylı yıldız derbide yok
03 Kasım 2013 - 07:25 www.finansgundem.com

Salı günü Şampiyonlar ligi, haftasonu derbi maçına çıkacak olan Galatasaray'da teknik heyetin başı sakatlıklarla dertte

Galatasaray'ı üzen ilk gelişme, son haftaların formda ismi Wesley Sneijder'de yaşandı. Hollandalı futbolcunun dün çekilen MR'ında, sağ arka adalesinde zorlanma tespit edilirken, yıldız oyuncunun tedavisine hemen başlandığı açıklandı. Sneijder'in durumunun tahmin edilenden kötü olduğu ortaya çıkarken, sarı-kırmızılı futbolcunun 3 haftadan önce sahalara dönmesinin mümkün olmadığı dile getirildi. Sneijder böylece Galatasaray için kritik Kopenhag ve Fenerbahçe maçlarında görev alamayacak.
MUSLERA DA SAKATLANDI
Cim-Bom'da yaşanan bir diğer şok ise Muslera'daki kırık oldu. Torku Konya maçında Gekas'ın darbesiyle acı içinde yerde kalan ve maçı sakat sakat tamamlayan Kaleci Muslera'nın durumu da endişe yarattı. Uruguaylı kalecinin yapılan kontrollerinde sağ ayak 1. parmağında stabil nondeplase kırık (yerinden oynamamış kırık) oluştuğu ortaya çıktı. Başarılı eldivenin de Kopenhag maçında oynayıp oynamamasının belli olmadığı bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)