BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGalatasaray'lı oyucuya hepatit şoku!----

Galatasaray'lı oyucuya hepatit şoku!

Galatasaray'lı oyucuya hepatit şoku!
10 Ocak 2014 - 13:08 www.finansgundem.com

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Montana'dan gelen haber sarı kırmızılılarda şok etkisi yarattı

Takımın Kolombiyalı sayı makinasının hepatit olduğu iddia ediliyor. hurriyet.com.tr'nin ulaştığı İdari menajer Orkun Darnel ise Montana'nın karaciğerinde bir sorun olduğunu ancak kesin açıklamayı sağlık kontrollerinden sonra gün içerisinde yapacaklarını söyledi.

Acıbadem Voleybol Ligi'nde 4. sırada bulunan ve şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray Daikin'de sakatlık şoku yaşanıyor. Takımın en önemli silahlarından Kolombiyalı oyuncu Madelaynne Montano'nun hepatit olduğu ve sezonu kapattığı iddia edildi.

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı İdari menajeri Orkun Darnel ise Montana'nın karaciğerinde problem yaşadığını doğrulurken hepatit olup olmadığı ve takımdan ne kadar süre ayrı kalacağının bugün ilerleyen saatlerde belli olacağını söyledi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)